Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyle ama diyer gelinlerinede bakmis lutfen yardimci olunÇok küçük düşürücü, çok çağ dışı bir durum.
Yanlis anlarlar lekelerler diye korkuyo lutfen yardimci olunŞöyle şeylere boyun eymeyin ya o esin olacak kişi ben bilirim diyip hepsinin ağzını kapatabilir böyle oyunlara gerek yok
Sukur o yok onlar sabah gelcklermis fakat dedigim gbi kahve rengimsi oluyo kan duruncaOldu olacak kapıya birde teyze otursunlar
Yardim istedimBöyle gerizekalı bir aileye gelin gitmek istediğine emin misin ?
Bu konuda yardımcı olamam. Hakkında hayırlısıYardim istedim
Siz de sabah akıtın o zaman kanıSukur o yok onlar sabah gelcklermis fakat dedigim gbi kahve rengimsi oluyo kan durunca
Onlar gelene kdr yine kurur renk dgistiriuo hmenSiz de sabah akıtın o zaman kanı
Elimden bisy gelmiyo lutfen yardimci olunBu kadar özel bir durumu öğrenmek istiyorlar, ilk başta böylesine özel bir anınızı paylaşırsanız bundan sonra her konunuza müdahale etme hakkını bulurlar. Bu kadın için çok aşağılayıcı bir durum. Lütfen konunun farkına varın, sizin kişisel haklarınıza ağır bir saldırı bu.
Seninle ilişkiye girerken bunları düşünmemiş mi? Yeni mi aklı başına gelmiş?Yanlis anlarlar lekelerler diye korkuyo lutfen yardimci olun
Oda bisy diyemiyo inanmazlar sakliyorum sanarlar diyoBir kadına bunu düşündürüp çare arattıran düzene lanet olsun. Eşin koymalı önce tavrını sana laf ancak öyle gelmez
Sert bir tavırla bizim ozelimuz diyebilir ama erkeklerde nerde bu cesaretYanlis anlarlar lekelerler diye korkuyo lutfen yardimci olun