- 20 Haziran 2016
- 27
- 22
- 44
-
- Konu Sahibi sevgisinmaz
Doktora gitseniz daha mantıklı değilmiMerhaba. Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?
bilgin kişiler aydınlatabilir mi lütfen?
bir arkadaşım var burayı takip ediyor ama üye olamadı daha, benden yardım istedi aydınlatıcı bir yazı paylaşırsanız okusun, bende arıyorum bulamadım henüz.
teşekkürler.
İlişkiye girince...Merhaba. Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?
bir arkadaşım var burayı takip ediyor ama üye olamadı daha, benden yardım istedi aydınlatıcı bir yazı paylaşırsanız okusun, bende arıyorum bulamadım henüz.
teşekkürler.
Ne alakainternette aradığımda çıktı ... sitesinde sorularınızın yanıtları var.
kan gelinceMerhaba. Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?
teşekkürler.
biraz internet mürekkebi yutmuş her erkek, gerdek öncesi, öğrenmek isterse bakarak anlayabilir. hatta el yordamıyla da anlayabilir. deneyimsiz olması sonucu değiştirmez.Merhaba. Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?
teşekkürler.
Peki bişey sorabilirmiyim yorumları okurken denk geldim de, peki esneklik bebeğe engelmidir diyelim kan gelmedi ilişkiden sonra bu gebeliğe engel olurmu?Zar yırtılması ile kızlık bozulur..
Kızlık zarı esnekse kan gelmeyebilir yani bu demek kızlık bozulmamış demektir ama kızlığın bozulmaması bakire olduğu anlamını elbetteki taşımaz velhasıl biriyle yattıysa ve onun tedirginliği ile bu mevzuyu araştırıyorsa ve kan gelmediyse zarın esnekliğinden kaynaklı yırtılmama durumunda karşı taraf daha önceden biriyle yatıp yatmadığını hemen hemen anlayamaz..
Hayır olmaz Doğum da Kızlık zarı yırtılan kadınlar var çok nadir olsadaPeki bişey sorabilirmiyim yorumları okurken denk geldim de, peki esneklik bebeğe engelmidir diyelim kan gelmedi ilişkiden sonra bu gebeliğe engel olurmu?
bilgin kişiler, aydınlatıcı yazı, hmmmMerhaba. Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?
teşekkürler.
Nasil. Cerrahi hemşiresiyim gayet anlarım. Olmadı spekulum ile hafiften açılır. Klinikte çalışırken plastikçi ile baya çalıştım ama. Sadece okuldan klasik anatomi yetmez amao alanda uzman olan doktor dışında kimse anlayamaz
ben doktorum ben bile anlayamıyorum zor işler yani