Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?

sevgisinmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
27
22
44
Merhaba. Kızlığın bozulduğu nasıl anlaşılır?
bilgin kişiler aydınlatabilir mi lütfen?
bir arkadaşım var burayı takip ediyor ama üye olamadı daha, benden yardım istedi aydınlatıcı bir yazı paylaşırsanız okusun, bende arıyorum bulamadım henüz.
teşekkürler.

Doktora gitseniz daha mantıklı değilmi

İlişkiye girince...

Bunu en sağlıklı bir jinekoloğa giderek öğrenebilirsin. Çünkü bazı kızlık zarı ilişki gerçekleştiği halde kanamayabiliyor esnek olduğundan dolayı ya da az kanama olabiliyor o kişiden kişiye göre değişiyor.

kan gelince

biraz internet mürekkebi yutmuş her erkek, gerdek öncesi, öğrenmek isterse bakarak anlayabilir. hatta el yordamıyla da anlayabilir. deneyimsiz olması sonucu değiştirmez.

sanırım merak ettiğiniz buydu.

Zar yırtılması ile kızlık bozulur..
Kızlık zarı esnekse kan gelmeyebilir yani bu demek kızlık bozulmamış demektir ama kızlığın bozulmaması bakire olduğu anlamını elbetteki taşımaz velhasıl biriyle yattıysa ve onun tedirginliği ile bu mevzuyu araştırıyorsa ve kan gelmediyse zarın esnekliğinden kaynaklı yırtılmama durumunda karşı taraf daha önceden biriyle yatıp yatmadığını hemen hemen anlayamaz..

Peki bişey sorabilirmiyim yorumları okurken denk geldim de, peki esneklik bebeğe engelmidir diyelim kan gelmedi ilişkiden sonra bu gebeliğe engel olurmu?

bilgin kişiler, aydınlatıcı yazı, hmmm haydar dümen'e mi bağlansak? google'dan makale falan bakın yani en aydınlatıcı yazı onlar.başkası adına konu açmak yasak ayrıca.

o alanda uzman olan doktor dışında kimse anlayamaz
ben doktorum ben bile anlayamıyorum zor işler yani

o alanda uzman olan doktor dışında kimse anlayamaz
ben doktorum ben bile anlayamıyorum zor işler yani
Nasil. Cerrahi hemşiresiyim gayet anlarım. Olmadı spekulum ile hafiften açılır. Klinikte çalışırken plastikçi ile baya çalıştım ama. Sadece okuldan klasik anatomi yetmez ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…