kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

sessiz kalmamana sevindim. hadsiz. şikayet et valla.

Terbiyesiz ne demek Yapmıyorum deseydin sen kimsin ki Yapmıyorum diyorsun orda bosuna mı oturuyorsun deseydin hemen şikayet et

Eşşek gibi yapmak zorunda. Aptalca sorusuna cevap vermedim diye işimi yapmadı diyin de görsün gununu
Yarın gidicem işte merkeze anlatıcam herşeyi bakalım ilk kez başıma böyle bişey geliyo orda baktım ama sorumlu kimse yoktu şeften başka

Totosu kalkmis o koltukta oturmakdan egosunu tatmin ediyor bide sanki ne isterse diyecekler karsindakilere memur ya .. tövbe tövbe sikayet gerek

Terbiyesiz ne demek Yapmıyorum deseydin sen kimsin ki Yapmıyorum diyorsun orda bosuna mı oturuyorsun deseydin hemen şikayet et
kağıdı önüme attı yapmıyorum işini git başkasına yaptır dedi nasıl yapmıyorum yapıcaksın dedim ordan şef seslendi buraya gelin ben ilgileniyim diye bi de arkadaşımız soru sordu ne var bunda diyo onu hiç ilgilendirmez dedim ama şikayet en iyisi

Totosu kalkmis o koltukta oturmakdan egosunu tatmin ediyor bide sanki ne isterse diyecekler karsindakilere memur ya .. tövbe tövbe sikayet gerek
sorgu memuru gibi sorular soruyor arkadaşlarının ismini say diyor saydım 2 3 tane pis pis sırıtıyo yok burda bir kadın bir erkek ismi çıktı kim bunlar diyo

Şef işinizi halletti mi? çıkarken sizi şikayet edicem kendinizi bi b.. Sanıyorsunuz ama sizin gibi terbiyesizlere haddini bildirmek Lazım deseydiniz

Hadsiz... Mutlaka yazılı olarak şikayet edin arkadaşın dediği gibi öyle daha çok ciddiye alınıyor. Birde bu kadının ismini aldınız mı yoksa dikkate alinmayabilir gibi geldi.

Kaldığın yerdeki ilgili birimlere de söyle bence sadece sana değil orada kalan tüm öğrencilere ve o kuruluşa dil uzatmış sonucta belki daha ciddi bi uyarı yapılmasında yardımcı olurlar.

Ben de baya önceden nüfus memuru olarak çalışmıştım.
Bazen adres bilgisi yeterli olmadığında ve şüpheye düştüğümüzde aynı evde kaldığı kişileri komşularını sorardık yanlış daireye kayıt etmeyelim diye.
O bayan da belki bu amaçla sormuş olabilir ama biraz uslübu kötüymüş sanırım.

Şef işinizi halletti mi? çıkarken sizi şikayet edicem kendinizi bi b.. Sanıyorsunuz ama sizin gibi terbiyesizlere haddini bildirmek Lazım deseydiniz
Evet şef halletti işimi susmadım terbiyesiz hadsiz diye saydım çok sinirlendim ama şikayet en iyisi olucak

Kadına bak yaaa ne imalar yapıyor, aklı şeyinde kalmış işte yazık, karışık kalsa nolur kalmasa nolur, sa na ne senin işin orda belgeyi bilgisayara girmek, ne sandı kendini sanki bi olay oldu yurtta da savcı hanımımız soruşturma falan yapıyor. Kısır günü zannetmiş galiba çalıştığı yeri.

Hayır öğrenci evi sosyal tesis olarak görülüyor orda şüphe varsa bile aynı odada mı kalıyosunuz diye sorması ve o yüz ifadesi öyle sinir bozucuydu ki aynı soruyu 2 3 kez sorması çok mu normal ki bunun açılışı bir parti lideri tarafından yapıldı gayette bilinen bir yurt

Kadın terfi alırsa hiç şaşırmam. O bu işten çok güzel sıyrılır şikayeti yapacağınız yerde ne var bunda der.
şikayet ediceğim belediye kızlı erkekli diye ayrıştıran belediye olsaydı evet hiç uğraşmazdım ama ümidim var yarın gidicem ilgileniceklerini umuyorum çünkü o belediye açtı yurdu arsayı o belediye verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…