- 16 Haziran 2015
- 151
- 107
- 103
- Konu Sahibi minikbusem
-
Yarın ilk işim olucak çok moralim bozuldu kaç defa aynı odada mı kalıyosunuz diye sordu en sonunda dayanamadım ama umarım ciddi bir uyarı alırKesinlikle şikayet et. O yurdun ne olduğunu kimin ne şekilde kaldığını elbet herkes biliyordur. Resmi bir yer çünkü.
Onun ne haddine anan mı baban mı bunu sorgulayacak?
Yarın merkeze kaymakamlığa gidip şikayet edicemGit ve şikayet et hemen. Terbiyesiz kadın.
Çok sinir bozucuydu ya burası resmi bir kurum sakin olun diyo bi de banaablam fantezi dünyan çok geniş ama bizden ekmek çıkmaz sana deseydin ...
resmi bi kurumda bulunup hadsiz davranan biri mi söylüyor bana bunu deseydinÇok sinir bozucuydu ya burası resmi bir kurum sakin olun diyo bi de bana
Evet nasıl kendilerini belli ediyorlar bir kadın olarak imalı imalı o soruyu soruyo banaKızlı erkekli lafını çıkartanlar utansın ne diyeyim.
Şikayet et terbiyesiz kadını.
Bunu diyen şefti herkes haddini bilsin o hiç ilgilendirmez terbiyesizlik yapmasın dedim ama içim soğumuyo çok moralim bozuk şikayet etmeden rahat etmicemresmi bi kurumda bulunup hadsiz davranan biri mi söylüyor bana bunu deseydin
Orada bir adam vardı merkeze git şikayet et denetime gelirler dedi sonra da boşver bu seferlik uğraşma dedi ama bunu terbiyesizliği şikayet edicem tabikihttp://www.ombudsman.gov.tr/content_detail-352-625-basvuru-formu.html
adresinde şikayetinizi ne şekilde yapabileceğiniz hakkında bilgiler var.
Merkez nüfus müdürlüğüne sözlü şikayet etseniz bile aynı kurum içinde birbirini tutma durumu çok olacağından sonuç alamayabilirsiniz. Ama yazılı şikayet başvurusunda bulunursanız, amirleri ilgili memuru çağırıp en azından konu hakkında soru sormak durumunda. Zira yazılı şikayet başvurularının bir biçimde yanıtlanarak sonuçlandırılması gerekiyor. Bu süreçten de bir sonuç çıkmasa dahi, en azından ilgili memur davranışının şikayet edilebileceğini görüyor ve keyfi davranamıyor bir dahaki sefere..
teşekkür ederim burda da şikayetimi yapıcamOrada bir adam vardı merkeze git şikayet et denetime gelirler dedi sonra da boşver bu seferlik uğraşma dedi ama bunu terbiyesizliği şikayet edicem tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?