Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrrrr bi bakin hele

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Kizlar su fotoya bi bakin Allah askina bAt 29 ocak. adet olmadim hicbi belirti yasamadim da. ovu takip ediyorum sizce nerde yumirtlamis olabilirim ay kafay yiyciyimmmm artik

Eklentiler

• 20210127_092912.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar su fotoya bi bakin Allah askina bAt 29 ocak. adet olmadim hicbi belirti yasamadim da. ovu takip ediyorum sizce nerde yumirtlamis olabilirim ay kafay yiyciyimmmm artik
14ü gibi duruyor tam pik olmamış ama belki saatle kaçırmışsınızdır. Pik görmezseniz en koyuyu seçin diyorlar

Canım ovulasyon testini hergun ayni saat araliginda yapmaya calis kafanin karismamasi icin ve sabah ilk idrarla yapma testi yapmadan once 1 saat sıvı tüketimi olmamasina ozen goster mesela ben su sekilde yapiyorum sabah uyaniyorum ilk idrarimi yaptiktan sonra suyumu iciyorum ve kesiyorum sivi alimini oglen 14:00 ve 15:00 arasinda yapmaya ozen gosteriyorum testi ve teste 3 damla diyorsa 3 damla fazla damlatinca test bozuluyor bunlara dikkat edersen bu sekilde sasirmazsin ve yakalarsin yumurtlamayi ben hangi gun cozemedim su gun desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…