Sen 3 ayda kac kilo verdn bide canm kac saat spor yapark
Cok iyi o zaman seni dinliyim yapmiyim ben canm korkuyorm sagligimdan da olurum die aslnda annem de diyo az ye cok spor yap gecer gder dyet falan bos hakli kadin :))
Saglıklı yaparsan biley olmaz zayıflamak ac kalmak degil spor ve dikkatle olur sana söyledigim icecgi cevremdeki büyün arkadaslarım icttı bir yan etkisi yok geriside senin iradene kalmıs özelikle ben zayıfım dıyeceksin beynine yerlestirceksin ve güven ben yaparım basarırım diyeceksin faydasını görürüsün
İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun cevizle kayisinin kalorisinin yuksek oldugunu biliyorum yanlis mi biliyorum acaba ? Bana kizma da canm 2 yumurta braz fazla geldi bana ustune bide kayisi cevz falan kosu bandi disnda birsey yapiyormsun ?
Merhaba :) Temmuza kadar benmde niyetm 68 olmak olcam insallahh beraber basaririz umarimm
Cok destek oldun gercekten tesekkur edrm bosuna dememisler kilo derdi cekmeyen cekmeyeni anlamaz diye :) kilolarimin gitmesine kk da en buyuk katki senden geldi opuyorum 😘 saglicakla kall
Eki Görüntüle 1056997
kızlar dıete baslamadan once 93 kusurdum 94 de yakındım 1 haftadır yediklerime biraz dikkat ettim ama diet yapmamıstım tam olarak bugun tartıldım 89.900 cıktım cok sasırdım dikkat ettiğim boyleyse rejımımın sonucunu cok merak ediyorum dunden beri hiç birsey kacırmadım bugun ne yıyecegımıde yazdım zaten bır oncekı masjımda yarın sabah yine kalkınca tartılıp fotosunu atacagım sizdende foto bekliyorum kızlarrrr
dogru dıyonuz kızlar dunde aynısını yaptım ben pogaca yedım yıne 2 tane aksam yedı sekız kasık nohut yemeyı 2 saat de yuruyus yaptım cok saglıksız oluyoooobundan sonra poğaca yok :)
Bugünkü menüm
-3 adet nugget
-kepek ekmeği köşe tost
-1 kupa açık çay
öğlen birazdan yiyeceğim
- 100 gr biftek ve yağsız salata
akşam içinde sadeata yemeyi düşünüyorum ders çalışırken de bikaç fincan kahve gider.
Bu arada 1 saat yürüyüşümü yaptım geldi. sağlık ocağından adımsayarımı aldım. 103 kilo ile başladığım serüvenmde gecen hafta 101.1 gelerek bu sabah itibari ile de 100.1 gelerek devam ediyorum
bugunkın kılonu beklıyommmmmmmmmmmmmayyy super tugbaaa cok mutlu oldum bende fotoraf koyacagımmmm
Canım,evet ceviz kayısı kalorili.Bugün toplam 1450 kalori aldım sporla 300 kalori yaktım.Bebeyimden dolayı spor olarak yalnız koşu bandında yürüye biliyorum 6 km/saat hızında.
Canım,senin vermen gereken kilo ne kadar?Neler yapıyorsun kilo vermek için?
Nedemek herzaman başıma geldi yaşadım tercübemi anlatıyorum sadece, istedigin zaman sorabilirsin destek olmadan insan güc alamıyor sanada hayırlı akaam canım allaha emanetsin
Evet gercekten cok teselkur ediyorum sana sorularim oldukca sorarim allaha emanetsnz saglicakla ve innceeecikkk kalin 😀
Kuşlar bugün 3. Günüm dun tartilmistim 89.900 cikmistim bugün sabah yataktan kalkar kalkmaz tartildim yine foto şunu çektim foto birazdan geliyoooor
Eki Görüntüle 1058646
canlar bugun 89.200 geldim 700 gram gitmiş ( buarada tırnaklarım ayaklarım ne kotu cıkmışayaklar 40 no olunca neyse yarın tırnaklarıma oje felan süreyimde cekeyım bari sizlere guzul goruneyım bakalım yarın bayan tartı beni kaç gösterecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?