Kızlarrrrrr 93 kıloyum yoldas arıyom lutfennnnnn ıradesıne sahıp olacak yoldas

Kızlar bırlıkde zayıflayalım ama dıger konular gıbı yarım kalmasın bısmıllah dıyelım baslayalım allahın ıznı ıle olurr... 26 yasındayım ogretmenım ve 93 kıloyum hayatımın hıc bı donemınde bu kadar kılo almaıstım... nısanlıyım ve nısanlımda yardımcı olmaya calısıyo yuruyuse gıdıyoruz her gun ıkı gundur dıyetteyım ve oyle huzurlu gırıyorum kı yataga anlatamam yoruldum bu kıloları tasımamakdan utanmakdan saklanmakdan...

Canm bnde bole bi konu acmistm sen bana yoldas olcam dedn kendi konunu acmissin ben geldm sana :) artk b3n yoldas oliym sana

Kızlar bırlıkde zayıflayalım ama dıger konular gıbı yarım kalmasın bısmıllah dıyelım baslayalım allahın ıznı ıle olurr... 26 yasındayım ogretmenım ve 93 kıloyum hayatımın hıc bı donemınde bu kadar kılo almaıstım... nısanlıyım ve nısanlımda yardımcı olmaya calısıyo yuruyuse gıdıyoruz her gun ıkı gundur dıyetteyım ve oyle huzurlu gırıyorum kı yataga anlatamam yoruldum bu kıloları tasımamakdan utanmakdan saklanmakdan...

Canm bnde bole bi konu acmistm sen bana yoldas olcam dedn kendi konunu acmissin ben geldm sana :) artk b3n yoldas oliym sana

Bende 83 kiloydum şuan 62 kiloyum
Öncelikle inanın ve beyninize şunu yerleştir ben zayıfım formumu koruyorum zayıf görün
Ben alısverişlerde 36 beden alıp dolaba asardım girecem diye ve yaptım ve mayısta basladım temmuzda 65 oldum diet yapmadım sadece şunları yaptım ebru şanlının bir karışımını yaptım ictım ve yurus gunluk 30 sabah 30 akşam mekik cektim belli saat yapın hergün o saate alışıyorsunuz ,
Bol şans allah yardımcınız olsun

Canm ebru sallinin hangi karisimini yaptigini paylasabilir misin

tmm canım baslıyoruz ama bak ıkı gunde vazgecmek yok kaybeden bız oluyoruz:KK43:

Ben vazgecmiycem yariyolda birakirsa ben varim cok Skldm artk boyle olmaktan yaz geliyor incecik giyince yine basenler patliycak artk kendmi 38 bedende gorecemm sartlandim cok sorun yasadim ben gecn hafta persembe basladim ilk 1 hafta birakcam deedm bogazmi tutmakta zorlandim ama cumartesnden sonra bunlari unutcam dedm 1 tabak yemek icin kendmi cirkinlestrmeye deger mi dedm ve her kendmi tutamadgm zaman kilom yuzUnden giyemedihim elbiselermi dusunup frene basiyorum tavsiye ederm bu yaz bu kilolaar gidicek kizlarr sartlanin buna

Son düzenleme:
Bende yanınızda olmak istiyorum hemn hemn benzer seyler yasyruz. Erkek arkadasım var kpss den sonra söz var yaza da nişan düğün ve ben 103 kiloydum. 4 5 ay önce 96 bandındaydm ha bugün ha yarın derken 103 olmuşm. 1 nisanda yediklermi azaltmya ve 2 günde bir bir saat yürüyüşe basladım. Bu sabah dartıldım 100.1 kiloyum. O kadar iyi anlıyorum ailesyle tanıştığmda güzel kız ağzı burnu dolgun hoş ama kilolu demişler haliyle şimdide zayıflasın düğün yapıcaz diyolar nasıl alışvers yapıcaz istediğini alamayız diyorlar o kadar zor bir durum ki :) e erkk arkadasmda gezmk istyr vs. Yaza akrabasının düğünü var eğer söz olmadan çok abes kaçmazsa gidicem ama bu kiloyla olmaz en azından 20 kilo verip bir 80 olmam lazım
Bu arada yasım 25 boyum 165 kilo şuan 100. Bununla sıfırdan başladığımı farzediyorum

Bence abes olmaz sonucta ailesi biliyor ve niyetiniz belli canm insallah sende verir rahat rahat gidersn brn onceden zayftim kilo aldgmfan beri kesinlikle dugune gitmekten bile nefret ediyorm bazen gidip en kuytu da kosede oturuyorum ki biri demesn gel oyna zorla kaldrmasnlar ama bu kilolardan kurtulcm azimmliyim cok fazla daha cok gencim

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 24 yaşındayım 1,70 boyum ve 98 kiloyum kilolarımdan dolayı hareketlerim çok kısıtlandı yol yürürken çok zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum kilolarımdan kurtulmak istiyorum gelin hep birlikte yaza kadar incecik olalım burda...

Bencedee artik yaglari atip kaslari cikarma zamani 😃

Kızlar bende sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.5 ay 19 gün önce doğum yaptım.Doğuma 40 kilo alıp 105 kilo ile girdim(sezeryen oldum).Şimdiye kadar 16 kilo verip 89 oldum.

Bence abes olmaz sonucta ailesi biliyor ve niyetiniz belli canm insallah sende verir rahat rahat gidersn brn onceden zayftim kilo aldgmfan beri kesinlikle dugune gitmekten bile nefret ediyorm bazen gidip en kuytu da kosede oturuyorum ki biri demesn gel oyna zorla kaldrmasnlar ama bu kilolardan kurtulcm azimmliyim cok fazla daha cok gencim
aynen bide bi de bi tarafı arnavut bi tarafı macır giyinip süslenmeye oynamaya o kadar düşkünler ki allahımmm erkek arkadasım da şimdiden bana diyo dans kursuna gidelim düğünde bütün oyunları uyumlu oynayalım allahımm git başımdan diyorum :KK70:

ve bugün çok ayıp bişey yaptım 50 gr bitter çikolata yedim of allahım fazladan 350 kalori bu da demek oluyo ki akşama 1 saat daha spor beni bekliyor
:KK47:

Kilolar yapıştı gitmiyor((( dikkat ediyorum.Sporda yapıyorum.Amma kilom çok az gidiyor.

26 yaşındayım.1 ay sonra 27 olacak.Boy 168 kilo 89.İlk hedef 65.Ama kasıma kadar 55 kilo olmak istiyorum.Temmuza kadar 68 olmam gerekiyor 😂😂😂😂

Bu sabah 2 yumurta ,6 ceviz içi.5 kayısı kurusu ve 100qr lor peyniri yedim.Akşam yemeyimi çabuk yedim suda yeşillişlili et yedim(amma çok yedim)))😳😳😳Şimdide spor yapmak istiyorum.1 saat koşu bandında...

Su ozel msj nasil atiliyor banada soylermisiniz yeni uye oldum bilmiyorum

Canim yeni üye isen 25 tane felan yorum felan yapacak sin sonra özel msj atmak istediğin kişinin isminin üzerine tik la sonra profil bilgilerine gel sonra orada özel mesaj gönder yaziyor oradan yapiyorsun

aynen bide bi de bi tarafı arnavut bi tarafı macır giyinip süslenmeye oynamaya o kadar düşkünler ki allahımmm erkek arkadasım da şimdiden bana diyo dans kursuna gidelim düğünde bütün oyunları uyumlu oynayalım allahımm git başımdan diyorum :KK70:

ve bugün çok ayıp bişey yaptım 50 gr bitter çikolata yedim of allahım fazladan 350 kalori bu da demek oluyo ki akşama 1 saat daha spor beni bekliyor
:KK47:

Ooo dugunun cok eglenceli olcaktr eminim :) bence birbirimize destek olalm sen de dugunune kadar incecik ol ki eglenebilesn gonlunce. Ben tatli pek s3vmem onun. Icin ole dertlerm olmuyo ama bide bak kacrdgn gunun ertesi cok az ye hic sorun yapma destekler oylece spor olarak ne yapiyorsun peki

Bu sabah 2 yumurta ,6 ceviz içi.5 kayısı kurusu ve 100qr lor peyniri yedim.Akşam yemeyimi çabuk yedim suda yeşillişlili et yedim(amma çok yedim)))😳😳😳Şimdide spor yapmak istiyorum.1 saat koşu bandında...

Afiyet olsun cevizle kayisinin kalorisinin yuksek oldugunu biliyorum yanlis mi biliyorum acaba ? Bana kizma da canm 2 yumurta braz fazla geldi bana ustune bide kayisi cevz falan kosu bandi disnda birsey yapiyormsun ?

26 yaşındayım.1 ay sonra 27 olacak.Boy 168 kilo 89.İlk hedef 65.Ama kasıma kadar 55 kilo olmak istiyorum.Temmuza kadar 68 olmam gerekiyor 😂😂😂😂

Merhaba :) Temmuza kadar benmde niyetm 68 olmak olcam insallahh beraber basaririz umarimm

Kızlar bende sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.5 ay 19 gün önce doğum yaptım.Doğuma 40 kilo alıp 105 kilo ile girdim(sezeryen oldum).Şimdiye kadar 16 kilo verip 89 oldum.

Ayy ne guzel allah anali babali buyutsun insallah canim hosgeldin buyur sende benm annemde dogum yapali 11 ay oldu şişleri yeni yeni indi sayilir senden de rahat 5 6 kilo daha sis iner dye dusunuyorum.Allah yardimciniz olsun.

X