basla canım gercekden vermemız gerekıyo daha da kotuye gıtmeden ustune koydukca cehenneme donderıyoruz hayatımızı bugun herseyden az yedım su an aclıkdan basım agrıyo 3 saate yakın da yuruyus yaptım sabahı beklıyom sabırsızlıkla tatılmak ıcın evlı bekar yas kac kendınden bahsedermısın
:) basarılar dılıyommmm ben yatıyorum kızlar malum ıs var yarınnnn sabah gorusuruzzzzzzz ıyı gecelerr herkese ıns guzel gunler bızı beklıyo rabbım yardımcımız olsun sabır ırade versın hepımıze :)ne güzel spor falan da yapmışsın baya yarına güzel bir sonuç bekliyor seni.:) ben 21 yaşındayım bekarım üniversite okuyorum yarışmaya ankaradan katılıyorum:)
Ben de öyleyim. 1-2 sene içinde çıktım bu kiloya 85-90dan. Vermedikçe alıyoruz. Bugün tartıldım tam 130 çıktım... Yarın başlıyorum ben de:)
ınsallah canım ınsallah eeeeeee o zaman basladık anlat bakalım bugun neler yedın neler yaptın ben bu arada 93 kıloyum boy 168
tugba yedıklerını sayarmısın canımmmm bende az yedım cokkkk 3 saatte yuruyus yaptımmmmm sabahı beklıyom taryılmak ıcın sen spor yaptınmıııı
Benim ki evlenmeden basladı destek veriyorum güya gaz veriyorum ayağına inceden bş laf sokmalar. O gün fazladan bişey kaçırayım yaza düğünümüz var canım unuttun mu deyiveriyor bana. Ne kadardr yapıysun isvec diyetini
4aydir diyetteym 23verdm 138 im yeni basliyorsun kararli ol belki 1ay bile ilk kilo vermen gecikebilir sakin yilma sabirli ol 3 ögün 3kase yogurdu ihmal etme tokta tutuyo icine nane,kimyon sevdgn baharatlarida koyabilirsn arkadarim ben baslarda 9da bile yatiyodum aksam ac ac oturamiyorm diye ilk 1ay zor olabilir diren güclü ol kendine olmayan kücük bi kiyafet al hedefn onu giymek olsun kolay gelsn
Bugün oldukça gec kalktm 2 de. Fast food restoranında çalışıyorum aynı zamnda mühendislik öğrencisiyim aynı zamanda kpss için dersanye gidiyorum çok yoruluyorum bugün tatil günmdü afedrsnz manda gibi yattım.
Saat 3 gibi 200 gram kadar kıyma kavurdum yağsz 2 dilim kepek ekmeğiyle yedim. 5 te bir elma yedim ve 1 saat yürüyüşe cıktım şuan aclıktan karnım gurul gurul
kızlarrrrr 3. gunummmmm 93.4 basladımmmmm bugun 91.7 cıktımmm .... dun sabah ıkı kuru kayısı yedım oglen 2 tane poğaca tutamadım bogazımı :) aksam bes altı tane cılek ve bır elma yedım. Ikı buçuk saat de yuruyus yaptımm.
gerçektende çok az yiyorsun canım birkaç gün sonra vücudun açlık sinyalleri vericek ve ne yersen ye depoluycak bence az ama sık sık yiyip daha sağlıklı beslenmeliyiz...kızlarrrrr 3. gunummmmm 93.4 basladımmmmm bugun 91.7 cıktımmm .... dun sabah ıkı kuru kayısı yedım oglen 2 tane poğaca tutamadım bogazımı :) aksam bes altı tane cılek ve bır elma yedım. Ikı buçuk saat de yuruyus yaptımm.
sen kac kılosun ne kadar verdın ve ben ıkı gundur yapıyom 2 gıttı tabıkı buyuk kısmı sudur ama yınede ınsan mutlu oluyo motıve oluyo yaglarımdan gıtmesede. spor yapıyomusun ve gunde 3 saate kadr yuruyus yaptım ve gun botunca oturmamaya calısıyorum hep ayakta duruyorum okulda
Canim ben vermedim aldim:) 66 benim ideal kilom oldum 78kg 1 yilda. Simdi basladim diyete. Bi kere daha boyle yapmistim. Sadece oglenleri yiyordum. Ve spor tabiki 3 saat degilde 1 saat yuruyodum 87den 67ye dusmustum bikac ayda ve ara vermedi kg vermem duraksamadi. 3 sene boyuncada 1 gr almadim dikkat etmememe ragmen. Simdide oyle yapiyorum 1 haftadir. Gecen sali basladim. 77.7 idim smdi tartida 73.6yim:) isin sirri yememekte.ki benim boyuma gore kg vermem daha zor cunku boyuma gore 77kg bile normal. Ama sen boyuna gore cok daha kgluysan kesinlikle yeme haftada rahat 5 kg bile verirsin. Ve stres yapma stres yaparsanda veremessin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Siz mesela ne yiyordu uz 1 gün boyunca bas dönmesi felan oluyor muydu ama azmedip iyi vermisiniz zamaninda boyunuz kaç peki
kızlarrrrr 3. gunummmmm 93.4 basladımmmmm bugun 91.7 cıktımmm .... dun sabah ıkı kuru kayısı yedım oglen 2 tane poğaca tutamadım bogazımı :) aksam bes altı tane cılek ve bır elma yedım. Ikı buçuk saat de yuruyus yaptımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?