nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli,bakıyorumda kimsecikler yok ben sınav yüzünden pek giremedim(aman nasıl geçti demeyin de ne derseniz deyin)iştahım o biçim açık arkadaş su için demiş gerçektende faydsı var ama içemeyen birisi olarak nasıl alışcam onu bilmiyorum.69-70 arası kaldım askıda ilk başlardaki halimden eser yok bide anneme gidersem vay halime aman aman tatlılar börekler çok güzel yemek yapar:18::18::18:
Kızlar bırlıkde zayıflayalım ama dıger konular gıbı yarım kalmasın bısmıllah dıyelım baslayalım allahın ıznı ıle olurr... 26 yasındayım ogretmenım ve 93 kıloyum hayatımın hıc bı donemınde bu kadar kılo almaıstım... nısanlıyım ve nısanlımda yardımcı olmaya calısıyo yuruyuse gıdıyoruz her gun ıkı gundur dıyetteyım ve oyle huzurlu gırıyorum kı yataga anlatamam yoruldum bu kıloları tasımamakdan utanmakdan saklanmakdan...
Merhsbs bende 24 yaşındayım 101.5kiloyum ben de arkadaş arıyorum birbirimize destek olalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende yanınızda olmak istiyorum hemn hemn benzer seyler yasyruz. Erkek arkadasım var kpss den sonra söz var yaza da nişan düğün ve ben 103 kiloydum. 4 5 ay önce 96 bandındaydm ha bugün ha yarın derken 103 olmuşm. 1 nisanda yediklermi azaltmya ve 2 günde bir bir saat yürüyüşe basladım. Bu sabah dartıldım 100.1 kiloyum. O kadar iyi anlıyorum ailesyle tanıştığmda güzel kız ağzı burnu dolgun hoş ama kilolu demişler haliyle şimdide zayıflasın düğün yapıcaz diyolar nasıl alışvers yapıcaz istediğini alamayız diyorlar o kadar zor bir durum ki :) e erkk arkadasmda gezmk istyr vs. Yaza akrabasının düğünü var eğer söz olmadan çok abes kaçmazsa gidicem ama bu kiloyla olmaz en azından 20 kilo verip bir 80 olmam lazım
Bu arada yasım 25 boyum 165 kilo şuan 100. Bununla sıfırdan başladığımı farzediyorum
Aynen kizlar bu kilolari niye tasiniyoruz istedigimizi giyonemiyoruz benim de dugunume 1 ay kaldi ve 83 kiloyum halen ne yapac bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?