• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kızlarrrrr yardımınıza ıhtıyacım var..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
Ben Almanyada yasiyorum. Seviglimin türkyiede.. ücüncü ayda evlenme teklifi yapmisti türkiyeye onun yanina gitmisitm. yazinda aileler tanisti.
dört ay öncede sevgilim ailesiylen vizeye basvurdu.. gelceker insallah bu ay allah izin verirse.
Ben istemeyi, sözü ve nisani bir arada yapmayi düsnüyorum.. Mesafelar uzak bidaha gelmeleri veya 2-3 hafta sonra nisan olmuyor. onlarinda isleri gücleri var bilet fiyaltarida ucuz deil.
Benim sorunumda cok büüyk.. nasil hazirlik yapicaigmi bilmiyorum. hic birseiyn sirasini bilmyiorum.. Ilk basta sabah evde onun ailesi ve benim ailem toplanmasini ve istemlerini stiyourm kahve önce mi sonra mi yapilir onuda bilmyiorum hic :D ne yazikki hic bir zaman göremedim.. ondan sonrada aksama herkez evimize toplansin yemek dagtmayi taki yüzük pasta onlari yapmayi düsnüyorum ama hangi sirada yapicaigmi bilmyiorum :) he bu arada ailem seviglime ne takicak bi saat yeterlimi ?? yardim edebilrimsiniz bana.. bu arada türkcem biraz bozuk insallah aniylan olur beni :D he burada nisan kiyafetini nezaman giyicem istemede normal giiynsem olurmu?

cvplayan olmadi ztn gerek kalmadi.. ailesi vize aldi o alamadi :( hic bir zaman böyle bir sey olmucakkk...

canım mesajını yeni gördüm yoksa cevap yazardım. benim nişan da adetlere göre olmadı farklıydı ya. umarım herşey gönlünce olur.

siz türkiyeye gelin bir akrabanız varsa onun evinde de yapabilirsiniz. vize alamadı diye kestirip atmasaydınız ???

siz türkiyeye gelin bir akrabanız varsa onun evinde de yapabilirsiniz. vize alamadı diye kestirip atmasaydınız ???

var akrablarim var evimizde var orada, ama yazin aileler türkiyede tanisti ben orda isteme olsun dedim babam keisnlikle olmaz dedi almanyaya gelmeleri sart dedi.. kiz vermek iicn ayaklarina kadar gitmem dedi :( cok üzülüyorum napicaimgi sasiridm

canım mesajını yeni gördüm yoksa cevap yazardım. benim nişan da adetlere göre olmadı farklıydı ya. umarım herşey gönlünce olur.

önemli deil cnm bende hic bilmyiorum arkadaslarim desen ztn hic görmemis böle seyleri :) heycanliym uzakta olduklari icin hepsini bir arada olsun isityourm. istmeedn sonra hemen söz nisan bi arada babam yok olmaz sanki vermis gibi mi hazirlik yapicaz diyor

büyükler herşeyin iyisini bilir ne de olsa tecrübeliler babanı dinle pişman olmazsın. kendi nişanımda hep başıma buyruktum.kafamın dikine gittim şimdi pişmanım.eşimle bi daha nişanlansam annemi dinlerim.( babam vefat etti için)

orta yolu bulmaya çalış canım allah yardımcın olsun. baban istemiyorsa pek de bilmem bu işleri ama tekrar vize için başvursa olmaz mı acaba ?
bu kadar gereksiz bu konu yüzünden ıkı tarafında yıpranması çok saçma.

orta yolu bulmaya çalış canım allah yardımcın olsun. baban istemiyorsa pek de bilmem bu işleri ama tekrar vize için başvursa olmaz mı acaba ?
bu kadar gereksiz bu konu yüzünden ıkı tarafında yıpranması çok saçma.

amin cnm sagol :( malesef böle bi sansimiz yok annesi babasi vizeyi aldi 3 ay gecelri subaitn sonuna kadar.. vizeye basvurursa yien bu 3-4 ay sürer anesinin ve babasinin vizesi yanar yine hep berbaer gelemezler.. ztn daha tam vize isleri bitmedi adam vizeyi alamssin dedi daha ona pasaportunu geri vermedi.. sayetki üsütnde bir vvvize alamadi diye mühür varsa 1 veya 2 sene vize almaya hakki olmuyor :( cok zor bu isler.. artik aklimdan kötü kötü seyler geciyor babam yok oraya gitmicez derse kacmak istiyorum :(

büyükler herşeyin iyisini bilir ne de olsa tecrübeliler babanı dinle pişman olmazsın. kendi nişanımda hep başıma buyruktum.kafamın dikine gittim şimdi pişmanım.eşimle bi daha nişanlansam annemi dinlerim.( babam vefat etti için)

allah rahmet eglesin :(
hakslin büüyklerin sözleri dinlenmeli.. ama vizeyi alamssa 1-2 sene onu göremicem bu isteme isi bile olmucak ailemde onunlan görüsmeme izin vermicek.. orayada istmeye gitmessek ben bu isi unutabilrim :(

sağ ol canım. sakın kaçmayı düşünme !!! Eğer kısmetinse varsa allah onu sana yazdıysa bu iş olur yazmadıysa zaten olmaz allah a dua et ben senin için dua etcemm.ben tam 4 yıl bekledim nihayet oldu 15 aylık evliyim.darısı tüm sevenlerin başına

bence babanla konuş canım sonuçta türkiyede de eviniz varmış siz tatil için de gelmiş olabilirdiniz türkiyeye sonuçta onlarr yine sizin evinize gelecekleri için kız vermek için ayaklarına gitme bir durum söz konusu olmaz.bir de almanyaya gelmek için çabalamışlar gerçekten ama kısmet olmamış sonuçta baban da anlayacaktır

bencede anneni ikna et önce onu da kendi tarafına çekince babanı da ikna et. büyük ihtimalle onlar oraya gelemeyecekler. en iyisi sizin buraya gelmeniz olur. zaten evinizde var sıkıntı olmaz. kaçmayı düşünme bence canım önce bi çaba sarfet bakalım. baban biraz naz yapıo o kadar da olur.

sağ ol canım. sakın kaçmayı düşünme !!! Eğer kısmetinse varsa allah onu sana yazdıysa bu iş olur yazmadıysa zaten olmaz allah a dua et ben senin için dua etcemm.ben tam 4 yıl bekledim nihayet oldu 15 aylık evliyim.darısı tüm sevenlerin başına

cnm haklsinn tabikide.... sen cok sabretmisin... baya gücün varmis buna.. tsk ederim bana bu kadar umut verdiyin icin allah snein yüzünü hep güldürsünn...

bence babanla konuş canım sonuçta türkiyede de eviniz varmış siz tatil için de gelmiş olabilirdiniz türkiyeye sonuçta onlarr yine sizin evinize gelecekleri için kız vermek için ayaklarına gitme bir durum söz konusu olmaz.bir de almanyaya gelmek için çabalamışlar gerçekten ama kısmet olmamış sonuçta baban da anlayacaktır

insallah anlamak zorunda ben onu 5 aydir göremiyorum hasretlen yasiyorum.. bide hersey tersine gidiyor... benim üzüldügümü benim agladigmi maf oldugmu görüyorlar :( insallah senin dediyn gibi cikarda babam biraz olsun anlayis gösterip beni mutlu edip böle seylerdn vaz gecerrr

bencede anneni ikna et önce onu da kendi tarafına çekince babanı da ikna et. büyük ihtimalle onlar oraya gelemeyecekler. en iyisi sizin buraya gelmeniz olur. zaten evinizde var sıkıntı olmaz. kaçmayı düşünme bence canım önce bi çaba sarfet bakalım. baban biraz naz yapıo o kadar da olur.

galiba hic gelemicekler... bu vize isleri beni maf ediyor.. konsolostakiler keyiflerine göre hareket ediyorlar.. ben ztn söz nisan bir arada olsun evde olsun diyorum bunlardn bile vazgeciyourm bunu göremiyorlar... kacmak ztn en son planda bir kac ay beklicem caba göstericem bende ailemi bir erkek yüzündden üzmek istemiyorm ama beni anlamak zorundalar.. sgl cnm sende bana yrdm etigin icin.. burdaki arkadaslarima anlatsam cvplari ztn nedn bukadar uzakta seviglin varki burdada erkekler cok vaz gec bu sevdadan diyorlar...

canım sana önerim şu . ailesi gelsin sadece. eskiden zaten öyleymiş damat gitmezmiş. ailesi gelsin babandan istesin bir tek taş taksınlar söz aldık gibisinden sonra. yazın siz gelirsiniz türkiyeye burada eviniz de varmış nişanı yaparsınız yine evde damatta olur. sonra karar verilir düğün ne zaman falan . en mantıklısı bu canım. vazgeçme istiyorsan.sadece ailesi gelsin. git babanla konuşşşşşşşşş...

canım sana önerim şu . ailesi gelsin sadece. eskiden zaten öyleymiş damat gitmezmiş. ailesi gelsin babandan istesin bir tek taş taksınlar söz aldık gibisinden sonra. yazın siz gelirsiniz türkiyeye burada eviniz de varmış nişanı yaparsınız yine evde damatta olur. sonra karar verilir düğün ne zaman falan . en mantıklısı bu canım. vazgeçme istiyorsan.sadece ailesi gelsin. git babanla konuşşşşşşşşş...

Süper güzel bir fikir sagol cnmm :))) ben Sevgilimle bunu konusutm ilk önce onun ailesi bunu kabul etmek zorunda nede olsa onlar gelicek ta uzaktan buraya.. babam bunu bence red etmez.. cünkü ailesi istemeye gleiyor yazin ztn seviglimle tanismislardi.. insallah onun ailesi bir sikintii yaratmaz

süper güzel bir fikir sagol cnmm :))) ben sevgilimle bunu konusutm ilk önce onun ailesi bunu kabul etmek zorunda nede olsa onlar gelicek ta uzaktan buraya.. Babam bunu bence red etmez.. Cünkü ailesi istemeye gleiyor yazin ztn seviglimle tanismislardi.. Insallah onun ailesi bir sikintii yaratmaz

inşallah canım . Gelişmelerden haberdar et bizi. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Back