Ben Almanyada yasiyorum. Seviglimin türkyiede.. ücüncü ayda evlenme teklifi yapmisti türkiyeye onun yanina gitmisitm. yazinda aileler tanisti.
dört ay öncede sevgilim ailesiylen vizeye basvurdu.. gelceker insallah bu ay allah izin verirse.
Ben istemeyi, sözü ve nisani bir arada yapmayi düsnüyorum.. Mesafelar uzak bidaha gelmeleri veya 2-3 hafta sonra nisan olmuyor. onlarinda isleri gücleri var bilet fiyaltarida ucuz deil.
Benim sorunumda cok büüyk.. nasil hazirlik yapicaigmi bilmiyorum. hic birseiyn sirasini bilmyiorum.. Ilk basta sabah evde onun ailesi ve benim ailem toplanmasini ve istemlerini stiyourm kahve önce mi sonra mi yapilir onuda bilmyiorum hic
ne yazikki hic bir zaman göremedim.. ondan sonrada aksama herkez evimize toplansin yemek dagtmayi taki yüzük pasta onlari yapmayi düsnüyorum ama hangi sirada yapicaigmi bilmyiorum :) he bu arada ailem seviglime ne takicak bi saat yeterlimi ?? yardim edebilrimsiniz bana.. bu arada türkcem biraz bozuk insallah aniylan olur beni
he burada nisan kiyafetini nezaman giyicem istemede normal giiynsem olurmu?
dört ay öncede sevgilim ailesiylen vizeye basvurdu.. gelceker insallah bu ay allah izin verirse.
Ben istemeyi, sözü ve nisani bir arada yapmayi düsnüyorum.. Mesafelar uzak bidaha gelmeleri veya 2-3 hafta sonra nisan olmuyor. onlarinda isleri gücleri var bilet fiyaltarida ucuz deil.
Benim sorunumda cok büüyk.. nasil hazirlik yapicaigmi bilmiyorum. hic birseiyn sirasini bilmyiorum.. Ilk basta sabah evde onun ailesi ve benim ailem toplanmasini ve istemlerini stiyourm kahve önce mi sonra mi yapilir onuda bilmyiorum hic
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)