Kızlarrrrr Transferim Mayısta Gerçekleşti Şimdi Ben Kaç Haftalık Gebe Oluyorum ???

seninde hayırlı olsun canım gözün aydın bende 3 haziranda gidicem muayeneye hayırlısı allahtan inşallah hep mutlu haerler alırıza.s.

kızlar merak ettim sonucun negatif olması için kaç çıkması gerekiyor?kullandığımız ilaçlarda b hcg yüksek çıkartıyo ama ne kadar etkiliyor (b hcg 1-5 arası negatif ) kafamçokkarıştı:1no2:

kızlar bi arkadaşım tüp bebekle 2,5 aylık hamile, diğerini de yeni duydum yine tüp bebekle 20 günlük hamile, ikisininde 2.tüp bebek denemelerinde oldu, ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün, az sonra arıyıp göz aydınlığı vericem

maşallah Allah tamamına erdirsin

dediğin gibi 1-5 arası negatif oluyo ama gördüğüm kadarıyla pozitif olanlarda genelde 100 ve üzeri çıkıyo tabi bu haftasına göre de değişiyo

Cadimmmmmmmm Benim Yerim Senin Bebişlerini Kiz Sen Yapiyon Cocuklari Dogurunca Kesin Bana Baktirirsin Sen

İKİZ OLDUKLARI DERKEN İÇİNE İKİZ Mİ DOĞDU CANIM BEN BİLMİYORUM İKİZ Mİ DEĞİL Mİa.s.

HAYATIM TECRÜBE KONUŞUYOR TABİİİİİİİİİ KİDE İKİZ DEĞERLERİN ÇİFTER ÇİFTER YÜKSELİYORYA ONDAN BENİMDE İKİZLERİMİN 13. GÜNDEKİ DEĞERİ350 İDİ SENİN İKİDEN FAZLADA OLABİLİR GÜZEL SÜPRİZLERE HAZIR OL MESELA 3-4 DE OLABİLİR AMA İÇİME DOĞDU 2 HAZİRANDA GÖRÜŞÜRÜZ VE DR GELİRKEN BENİ DÜŞÜN DUA ET BANA OLURMU

Son düzenleme:

canım benimmm cumartesi kendi doktoruma gittim muayene için çağırmıştı ve iki tane minicik kese gördük yan-i ben nokta şeklinde bişiler gördüm nedir anlamadım tabii ama iki tane görünüyor şimdilik dedi (gerçi daha çok erken sanırım) allah herkese hayırlısı versin inşallah çok güzel birşey ama

TEKRAR TEBRİK EDERİM NACİZANE TAVSİYEM HER ANI DOYASIYA YAŞA ÇÜNKÜ O KADAR MUCİZEYİ BİR OLAYKİ HAMİLE KALMAK ZAMN ÇABUK GEÇER BİR BAKMIŞSINKİ KUCAĞINDA İKİ TANE GÜZELLER GÜZELİ MİNİK MELEK VAR GERİSİ YOK BU İŞİN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİN DEVAMIN SENİÇLE BEKLİYORUZ AYRICA DR KİDİ SENİN TÜP BEBE DR DEĞİL DİĞERİ

Muhteşem bişey yaaaa:sm_cool:.Tebrik ediyorum seni..Çooook sevindim...:dance:2 yada 4 ne farkeder...sağlıkla kucağına al yeter..Kucak dolusu mutluluklar sana canım...

Muhteşem bişey yaaaa:sm_cool:.Tebrik ediyorum seni..Çooook sevindim...:dance:2 yada 4 ne farkeder...sağlıkla kucağına al yeter..Kucak dolusu mutluluklar sana canım...

Evet gerçekten de muhteşem bişey darısı senin başına canımmm başka bişey buuuu

merhaba canım çooook sevindim inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımızada alırızsırnaşık şeysırnaşık şey:dance::dance:bende bu gün dr.yanına gittim tekrar b hcg istedi 12.günüm 232.6 iyidedi kese ve kalp atışlarını görelim sonra seviniriz diyo adam benden korktu zaten stresten ağzım uçuk içinde fazla umutlandırmak istemiyo ay ben inanamıyorum hala hamile olduğuma chadii sen de aynımısın:teytey::teytey:

oyyy maşallah sağlıkla gelsinler inşallah, e hani sen 3 haziranda gidecektin şimdiden görünüyomuymuş kese, ya ben 20 Mayısta sonuç aldım 7 haziranı bekliyorum muayene için daha çok var niye bukadar bekliyorum anlamadımki çatlıycam valla

valla bende hala inanamıyorum ve hamilelikle ilgilide hiçbir belirtim de yok ne midem bulanıyor ne başka bişey sadece biraz iştahım açıldıı hayırlısıyla devamı gelir inşallah:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet canım normalde 3 haziranda gidicem yani tüp bebek merk. dr o tarihte çağırdı bakmak için ben kendi jinekoloğuma gittim daha doğrusu o çağırdı gel bakalım die göründü minicik nokta şeklinde keselerimm

ayyy gozun aydın canıms ankı bw3nen hamıleymsıımgıbı sevındımmmm rabbım kuycagına almayı nasıp etsın cok dıkkat et yorulma ıs yapmaaa bebegın ıcın her seyey degerrr bebeklerın ıccınmı deseydımm :) neyseee saglıkla kucagına alırsın ınsallah canımmmm mutluluk ve huzurla kalll

çok teşekkür ederim o güzel dilekleriniz içinnnn amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur darısı tüm isteyenlerin başınaaa

çok teşekkür ederim o güzel dilekleriniz içinnnn amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur darısı tüm isteyenlerin başınaaa

amın rabbım herkeseee gusel bebekler nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasınnn bak teyzesı bu fotodakıde benım oglumm 2 ay 20 gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…