Kızlarrrrr Transferim Mayısta Gerçekleşti Şimdi Ben Kaç Haftalık Gebe Oluyorum ???

evet canım normalde 3 haziranda gidicem yani tüp bebek merk. dr o tarihte çağırdı bakmak için ben kendi jinekoloğuma gittim daha doğrusu o çağırdı gel bakalım die göründü minicik nokta şeklinde keselerimm:emir_bebek::nazar:

canım hadi gözünaydın...a.s.minicik keselerim dediğine göre ikiz olacaklar sanırım..
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin...:emir_bebek::emir_bebek:

canım hadi gözünaydın...a.s.minicik keselerim dediğine göre ikiz olacaklar sanırım..
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin...:emir_bebek::emir_bebek:

evet canım inş iki tane minicik kese göründü ama hayırlısı allahtan yine seninde ikizlerin var sanırım var mı belirtin vs. bende hiçbir belirti yok hala

evet canım inş iki tane minicik kese göründü ama hayırlısı allahtan yine seninde ikizlerin var sanırım var mı belirtin vs. bende hiçbir belirti yok hala
canım benim hayırlısı olsun.. ilk başlarda hiç değişiklik olmadı hamile kaldığımda da adet belirtilerim çok yoğundu adet oluyorum dedim.. sonra onlar geçti hafif kasık ağrıları arada oldu.. mide bulantısı felan hiç yaşamadım birkaç gün sadece sabahları kuru bulantı oldu.. ultrasonda bebişlerimi kalp atışlarını görene kadar hamileliğin pek farkında değildim açıkcası.. şimdi bile beni çok etkilemiyorlar ama içerde kıpır kıprlar son kontrolümüzde ense kalınlığı ölçümümüz vardı 2 gün üstüste gittim zor öçltürdü yaramazlar...:))
bu arada 11-14 haftalar arası sende ense kalınlığı yani ikili testin yapılır ama kan vermezsin ikizlerde kan verilmiyor.. merak ettiklerin olursa gbelik bölümünde ikiz anneleri kulubü var oradan da paylaşırız haberleşiriz canım..arada tecrübeli annelerinde faydası oluyor orada bizlere..
kendine ve bebişlerine iyi bak canım...

chadii tebrikler canımm darısı olmayanlara inhşallah ilk açılış senden sanırımm bursadaki arkadaşların arasındaa tez zamandaa isteyen herkess olsunnnnn

merhaba cadii bana ne zaman iğnelere başladığını söylersen hesaplarım ne kadar gebe olduğunu. dr benimkini öyle hesaplamıştı bizim hesabımız farklı onlarınki farklı oluyor çünkü
iğneye başladığın günü baz al ogün ititbariyle hamile kalmış sayıyorla r tüpte

slm arkadaşlar keselerimden biri küçülmüş malesef ve tek bebişim kaldı allah inşallah onu kucağıma almayı nasip eder tedirginliğim arttı açıkçcası ama herşeyin hayırlısı dua edin benim için :KK43:

Allah sağlıcakla almak nasip etsin hiç belli olmaz belkide yeniden gelişir.Allah size sağlık sıhhat versin ve kucağınıza almayı nasip etsin

slm arkadaşlar keselerimden biri küçülmüş malesef ve tek bebişim kaldı allah inşallah onu kucağıma almayı nasip eder tedirginliğim arttı açıkçcası ama herşeyin hayırlısı dua edin benim için :KK43:

Chadiii neler duyuyorum!!!Şaşırdım vallahi...nasip işte..Allah nasıl takdir ederse öyle oluyor..Hakkında hayırlısı canım.OLSUN! Tek olsun sağlıkla olsun..Canını sıkma..Güzel günler görmen dileğiyle....

chadıcım seni çok iyi anlıyorum ama düşmemesinden böyle olması daha sağlıklı tıbben çünkü kese büyüdükce öteki küçük kalacak sana ve diğer bebeğine zarar vermeyecek sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini seni çok iyi anlıyorum endişe etme bebğini düşün

Canım umarım iyisindir uzun zamandır siteye girmiyorum.İnan seni merak ettim ve konularına bir baktım.Umarım bir sorun yoktur bebişin ve sen iyisindir.Allah yardımcın olsun.

X