- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
nankör sabah girdim seni alıntılayıp günaydın diyip hatrını sorduydum cevap bilem alamadım
değilsin değilsinEki Görüntüle 1099568
hahah çatlak seni aldınmı pirinç unuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nankör sabah girdim seni alıntılayıp günaydın diyip hatrını sorduydum cevap bilem alamadım
inş bna da isteyenlere de nasip eder bn geçen yıl ağustosta evlendim ramazan bayramının 3. günü kına gecem 4. günü de düğünüm vardı
geçen yıl eylülde mi evlendin düğün tarhlermzde yakınmıs siz korunmadınız mı peki ? planlı mıydı
ben anneyim canım benimki koca sıpa 15 yaşında oğlum
çalışıorum angaralıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiorm çünkü ben kazanacağım ahah
Ben fazla dusmedimde esim 2 ay gecti cocuk diye diye beynimu yemisti ben 7 eylulde evlendim 4 ay sonra hamile kaldim ama varya hic ummadigim anda idrar yolu enfeksiyonu geciriyodum o sira ilac falan ictim hep sicak sular buharlar yapmistim Allahım sukurler olsunki bisey olmadi bebegime
aaa ne güzel Allah bağışlasın sende bu azim varken kazanırsın tabikii.
ne işle mesgulsün ?
turizm şirketinde çalışıorum canım asıl mesleim güzellik uzmanlığı ama yıllar evvel bıraktım bana göre deelmiş
sen çalışıormusun?
nedenn güzellik uzmanlığı sana göre değilmiş ? merak ettim
turizm şirketinde çalışıorum canım asıl mesleim güzellik uzmanlığı ama yıllar evvel bıraktım bana göre deelmiş
sen çalışıormusun?
yaw akadaş bu kadın milletiyle uğraşmak bi zor bi daha zor
canım ben bira açık sözlüymdür düşündüğümü söylerim.neyse o yani
bu meslek biraz yalakalık gerektiriyor e oda bende yok
bide kılı tüyü ıykkk uğraş dur
ne güzelll bnmde rahmimde küçük bir yara varmıs ilaç fitil tedavisi gördüm birkaç gün. Bide tiroid sorunum çıktı şimdi tiroid ne alemde onunla ugrasıorum hayırlısı artık. Erken anne olmak yine de iyidir yaa çokta rahata alısınca zor olur galiba. Ne dersin ?
hımm doğrudurr bende öyleyim arkadaşlar kızarlar niye lap diye söylüyosun kötü olmuş diye :) kötüyse kötü yani niye kandırayım
hahah çatlak seni aldınmı pirinç unuuu
yok yavrım almadım daha alıcam ama bugün değil şimdi çıkasım yok
kıyamam küçük müçük seviyorum seni
pis yalançıı pinokyo
baaağaa öle bişşi gelmedi kimsecikler bildirmedi
hımm anladımm
bende seni seviyorumm en çok da şu yakın tavrınıı , samimiliğini
gelmedi işte gelmedi gelmedi...dimedin baağaa günaydın neyim.unuttun sen hep beniama ben sordum hatrını niye öyle diyon:84::84::84::84:
sev beni sev çok sev
nar çatlasın kıskançlıktan
gelmedi işte gelmedi gelmedi...dimedin baağaa günaydın neyim.unuttun sen hep beni
aman sen sevme kimseyi herkes seni sevsin
sevmeyin la bunu beni sevin beni
gelmedi işte gelmedi gelmedi...dimedin baağaa günaydın neyim.unuttun sen hep beni
aman sen sevme kimseyi herkes seni sevsin
sevmeyin la bunu beni sevin beni
senide severizz kiiii
aha ağlattım
yok kuzum kıyamamki sana cadolozsun ama lanet olsun içimdeki insan sevgisine
sevcekler hep beni sevcekler neoldu çatladınmı seni kocan sevsin taaammı