- 16 Mart 2012
- 807
- 156
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
Bazıları kiskancligindan da soyluyo bakma bence :)
Cnm benim kemiklerin iri boyle kim yanina otursa veya sarilsa aaaayyyyy kemiklerin nasil batiyo öyle diyorlar bogasim gelio o anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazıları kiskancligindan da soyluyo bakma bence :)
Erkek dedi ama iki hafta sonra tam belli olucak :) bakalim canim ya hayirlisi yalniz basima buyutucem bebgi ailem baska sehirde
Canim alicaksin tabi Allahin izniyle ama benden tavsiye kiymetini bil en guzel zamanlarindasin hamilelik keyifmis guzelmis ama dogduktan sonraki sorumlulugu baska hele uykusuzkuk 15 aydir hasret kaldim onsuz tuvalte gidemiyorum pesimde cok guzel tarifsiz bi duygu ama cok zor onsuz adim atamiyosun nefes alamiyosun banada derlerdi ama heyecanlanirdim eskiden gece bile cikabilirdik sinemalar falan simdi ufak ruzgar esse cikamiyorum ciksam beziydi sutuydu uyumasiydi ki ben 9 ay bir kez disari gitmedim saglikocagindan ote ama yinede mucizelrimiz rabbim herkese tattirsin Aminnn
Ben gelebilirim caya hic bir zaman yok dimemmmmmmmmmmmm
hani gözüm nerde
hımm hayırlısı olur inşallah Allah yardım eder merak etme büyütürsün bebişini .) kaynana falan yardım etmezmi
Iyi cnm swn nasılsın hosgeldinnnnn :)
Cnm benim kemiklerin iri boyle kim yanina otursa veya sarilsa aaaayyyyy kemiklerin nasil batiyo öyle diyorlar bogasim gelio o anda
Hoş bulduk kuzum iyiyim bende hayırlı olsun topicin
Bi tek o var burda ne bi dost bi arkadas ni aile hic kmsr yok
Saol cnm benimmmmm :) yeni dertlesme yuvamizzzzz
Ben olsam hemen cevabi yapistiririm
hımm anladım olsun büyütürsün bebişini hayırlısıyla :)
Pislikler :) kiskanclarOle yapiyorum zaten kedi ulasamadigi cigere mundar dermis hesabiiiii
Pislikler :) kiskanclar
Gulcez tabi birak bizi kiskanan haset insanlar aglasinCanm guldurdun beni ya sagolasin....
Kendime arkdas icin yaptim zaten
Kendime arkdas icin yaptim zaten
sen dediydinn badem gözlerimden güzelliğimden bahset falan diye ordan hatırladım
arkadaşta bulursunn yokmu apartmanda yaşıt falan :)
Gel cnm bekliyorum adresimi yolluyorummmm :) cay kahve kek borek ne istersen