KIZLARRRRR ACİL YAZACAKLARINIZA İHTİYACİM VAR

Peki sen hamile oldugunu ogrendiginde kac haftalikti canim. Ben de kendi haftami cikartabilirim belki seninkinden:) Henuz doktora gitmedim

Hayirli olsun bu arada. İnsallah tesekkur ederim

Pazartesi ogrencez haftasini benim gebelik adet olcagm gun oldu sanirim detaylar pazartesi tahminimce 4 haftalik vardir suanda ama blemiyorum tabii hayirlisi olsun seninde hakkinda tabii bizimde

Kizlar adetimden bir gun once beta hcg 54,o6 idi. Daha birkac gunluk dedi dr
Dört gun olacak bugun. Beta hcg 618

Çok mu yüksek.
Yarin doktora gostericem ama sabirsizladim

Hayır canım gayette güzel değerlerin bak benim adetim
15 gün geçti : 86
4 gün sonra : 653
4 gün üzerinden 1 hafta daha geçti : 12000 hiç bi skntı yok gayet güzel :) bugün öğrendm bende 5 haftalık ve değerim 12bin düşünsene doktor bile cook iyi dedi bence seninde cokk iyi :)

Canim benim kafami karistiran doktorun soyledigi. İlk degerimi gorunce cok yeni birkac günlük dedi. Simdiki degerin iki yuz uc yuzlerde olmasi lazim dedi.
E onun dediginin iki kati.
Sastim valla

Canim benim kafami karistiran doktorun soyledigi. İlk degerimi gorunce cok yeni birkac günlük dedi. Simdiki degerin iki yuz uc yuzlerde olmasi lazim dedi.
E onun dediginin iki kati.
Sastim valla

İnşallah senin dedigin gibi olur. Keseyi gorebildin mi peki
Ve degerine masallah tabi :)

Acaba farkli bi doktoradami muayene olsan benimde degerlerim.olmasi gerektiginden fazla cikti hicte kotu konusmadi doktorum :S ayrica birkac gunluk olmasi imkansiz degilmi benim bildigim bebek goruldugunde en az 3 veya 4 haftalik olur e normal sartlardada degerlerinde bi tuaflik yok bence baska bi doktorla daha gorus derim ben :/

Evet canim keseyide gordum 10binlerde olmasi gerek en az degerinin dedi keseyi gordukden sonra en azindan deger artmissa saglikli olup.olmadigini anlariz dedi ve deger 12binlerde cikti 2 hafta sonrada kalp atislarini duyariz dedi ama ben hafta ici ozele basliyorum artik genede orayada gidicem :) sende icini ferah tut hamilesin mutlu ol stressin uzuntun bebisinide etkiler :) keseyi gordugm halde rahatlayamamistim degeride gorunce rahatladim..sende oyle olcaksin emin ol senin bebiste kismen degere gore 3buck 4 haftalik falandir sanirim :)

Evet canim doktoru degistirmeyi düşünüyorum. Kasiklarim ve belim cok agriyor bi de. Adetimde cok sancili di maa bu tam bi felaket.Aglanicak noktaya getiriyor beni. Hamilelikte cikti biliyorum. Hamilelikle alakasi yok dedi

Normal mi sence agrilarin fazla siddetli olmasi canim. Senin nasıl ya da cevrende birinde oldu mu

Evett kesinlikle hamilelikten benim su bi kac gune kadar asiri kasiklarim agriyodu doktor rahim genislemeye basladikca dahada artar hissettigin hersey gebeliktendir dedi senin doktor bence biyerde hata yapiyo sacmalamis :) benim ailemde asermeden hamilelik geciren yok bende ne mide bulantisi var ne baska bisey sadeve biraz kilom var gobegim yoktu suan 4 aylik gibi gobegim asiri siskinlik var ve goguslerim felaket durumda sisti kocaman oldu ve cok aciyor..doktor bana ayrica adet olacagn gunler geldigindede agrin olur gogusler hassas olur dedi :)

Ay canim gercekten sen de mi boyleydin. Mide bulantim yok kokulara karsi var ama abartilacak gibi degil. Bir an once baska bi doktora gidip kendimi rahatlatmak istiyorum.
Netten okudukca insanin kafasi cok karisiyor

Bakalim yarin sabah testte ne cikacak :) hayirlisi olsun yaa bizim denemeler yeni basladi. Adet olcaksamda pazartesiye kadar gelir herhalde gelmezse sali kan testi de vericem artik. Senin adina cok sevindim ALlah hayirli ugurlu etsin canim :)

Canim sen de var mi birsey son durumun nedir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…