Tebrikleeerrr.. :) korkma canım benim ilkte 86.7ydi 4 gün sonra değerim 653dü
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :) Pazartesi bakalım deger ne kadar yükselmiş olacak inşallah seninde hıppphızlı yükselir
Hayır canım gayette güzel değerlerin bak benim adetim
15 gün geçti : 86
4 gün sonra : 653
4 gün üzerinden 1 hafta daha geçti : 12000 hiç bi skntı yok gayet güzel :) bugün öğrendm bende 5 haftalık ve değerim 12bin düşünsene doktor bile cook iyi dedi bence seninde cokk iyi :)
Canim benim kafami karistiran doktorun soyledigi. İlk degerimi gorunce cok yeni birkac günlük dedi. Simdiki degerin iki yuz uc yuzlerde olmasi lazim dedi.
E onun dediginin iki kati.
Sastim valla
Evet canim keseyide gordum 10binlerde olmasi gerek en az degerinin dedi keseyi gordukden sonra en azindan deger artmissa saglikli olup.olmadigini anlariz dedi ve deger 12binlerde cikti 2 hafta sonrada kalp atislarini duyariz dedi ama ben hafta ici ozele basliyorum artik genede orayada gidicem :) sende icini ferah tut hamilesin mutlu ol stressin uzuntun bebisinide etkiler :) keseyi gordugm halde rahatlayamamistim degeride gorunce rahatladim..sende oyle olcaksin emin ol senin bebiste kismen degere gore 3buck 4 haftalik falandir sanirim :)
benim de böyleydi, sonra kan testi yaptırdım ve hamileyim. sen de inşallah hamilesin :)
Evett kesinlikle hamilelikten benim su bi kac gune kadar asiri kasiklarim agriyodu doktor rahim genislemeye basladikca dahada artar hissettigin hersey gebeliktendir dedi senin doktor bence biyerde hata yapiyo sacmalamis :) benim ailemde asermeden hamilelik geciren yok bende ne mide bulantisi var ne baska bisey sadeve biraz kilom var gobegim yoktu suan 4 aylik gibi gobegim asiri siskinlik var ve goguslerim felaket durumda sisti kocaman oldu ve cok aciyor..doktor bana ayrica adet olacagn gunler geldigindede agrin olur gogusler hassas olur dedi :)
Kendini hic uzme bosuna tatlim iyi dusunki iyi olsun
Bakalim yarin sabah testte ne cikacak :) hayirlisi olsun yaa bizim denemeler yeni basladi. Adet olcaksamda pazartesiye kadar gelir herhalde gelmezse sali kan testi de vericem artik. Senin adina cok sevindim ALlah hayirli ugurlu etsin canim :)