bencede hamılesın:))Kizlar cok heyecanliyim ve bunu su an sizden baska paylasacak kimsem yokk. O yuzden yazacaklariniza ihtiyacim var
Adetime iki gun var ve MİRATECH ile test yaptim şu an. Ve ilk uc dakika da resimdeki gibi oldu. İlk defa bu kadar kisa sürede oldu. Bu test yanlis sonuc vermiyordur degil mi.
Esimle şoklardayız:))
bencede hamılesın:))
:)))kıyamam sana kız.....hamılesın bencedeİnsallahhhh:)
Ay canim bir senedir istiyoruz ve su an korkuyorum test in yanlis sonuc vermesinden.
Kizlar cok heyecanliyim ve bunu su an sizden baska paylasacak kimsem yokk. O yuzden yazacaklariniza ihtiyacim var
Adetime iki gun var ve MİRATECH ile test yaptim şu an. Ve ilk uc dakika da resimdeki gibi oldu. İlk defa bu kadar kisa sürede oldu. Bu test yanlis sonuc vermiyordur degil mi.
Esimle şoklardayız:))
tebrikler :) benimde aynen böyleydi şuan durum bu :)))
tebrikler =) benim ilk yaptığım test bundan da silikti yarın sabah yaparsan daha da koyulaştığını göreceksin yada direk doktora da gidebilirsin
amin canım inşallah =)İnsallah ben de senin gibi mutlu haberi alabilirim:)
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin
Sagol canim:) mesajlariniz beni rahatlatiyor . İnancimi kuvvetlendiriyor gercekten
yarın sabahta test yap her gün 1 tık koyulaşıyor :) benim 6 tane test arşivim var
Bu da simdiki test:)
Yalniz arkadaslarim, karnima kramp giriyo bugun cok. Normal mi
Hayırlı olsun. :) normal canım sen dikkat yine de kendine. Doktora gidene kadar yorma kendini fazla.
Salı beta hcg 1400e yakındı rahim duvarım kalınlaşmıştı. Bu Cuma da kese görünür dedi 3binlerde görünürmüş. Ctesi gidecem nasipse. :)Tesekkur ederimm:)
Canim sen de yeni hamilelerdensin. Bilirsin. Doktor muayesine gittin mi. Kese ne zaMaN görünür acaba:)