KIZLARRRRR ACİL YAZACAKLARINIZA İHTİYACİM VAR

Çok tesekkur ederim kizlar. Saayenizde kendimi daha iyi hissediyorum su an:)

tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. benim de bat.ın üzerinden 4 gün geçti yarın sabah test yapıcam artık çok heyecanlıyım. hala çok belirtim yok göğüslerim biraz acıyor ama her adet öncesi olduğu kadar. arada da karnıma çok çok hafif ağrı giriyor o yüzden çok da ümitlenmemeye çalışıyorum Allah'tan hayırlısını diliyorum tabii ki. çok belirgin belirtiler yaşadınız mı siz merak ettim??

UOTE="kalbiminsahibio, post: 40856922, member: 675180"]mutluluğuna ortak olmak istedim. soruların olursa cevaplamaya çalışırım bildiğim kadarıyla[/QUOTE]

Sagol canimbenim. Her an adet olacakmisim gibi belim ağrıyor arada. Aslinda o yuzden korkuyorum.
Kan tahlili

Simdi acilden ciktik kizlar.
Adet gunum yarin ve beta hcg 54,o7

Ne anlama geliyor bileniniz var mi acaba

Canim az evvel ki mesaji otobuste telden yazdim degisik karman curman birşey olmus:) kusura bakma

Biz aylardir istedigimizden, vucudumdaki en ufak seyi gebelik belirtisne vuruyordum. O yuzden her ay belirtim vardi:) ama gebelik yoktu maalesef

Cogu bayan uyku halindeyim diyor ama bende tam tersi idi. Uyuyamiyorum geceleri. Farklilik olarakta goguslerim biraz sis gibiler ama abartilacak kadar degil. Akintim bi kere sari sekilde geldi, akintimda olmadi. Yalniz afedersin fazla gazim var:)

Bakalim yarin sabah testte ne cikacak :) hayirlisi olsun yaa bizim denemeler yeni basladi. Adet olcaksamda pazartesiye kadar gelir herhalde gelmezse sali kan testi de vericem artik. Senin adina cok sevindim ALlah hayirli ugurlu etsin canim :)

Tebrikleeerrr.. :) korkma canım benim ilkte 86.7ydi 4 gün sonra değerim 653dü
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :) Pazartesi bakalım deger ne kadar yükselmiş olacak inşallah seninde hıppphızlı yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…