Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kartuşlu ağdayı sıcak tutmak için çaydanlıkları sıcak tutmak için kullanılan yakıtlı ısıtıclardan kullanıyorum. Önce ağdayı ocakta ısıtıyorum. sonra ısıtıcının üstüne alıyorum böylece su sürekli sıcak kalıyo ve hiç donmuyor .
ben vivetin ağda makinesini aldım.Kartuş ağdayı yavaş yavaş ısıtıyor.Ağdanın biraz ılımasını bekliyoruz.sonrada bez ile uyguluyoruz.Fiyatı çok uygun bir makine.tavsiye ederim.
evet ya tam bir işkence.Makineyi kullanacaklara bir tavsiyem var kesinlikle ılımasını bekleyin.Ben beklemedim ve bıyığımı almayı denedim.Bir yandı ki sormayım.4 gün yolunmuş kaz gib dolaştım :S
evet konserve ağda daha iyi.Ben kendimi bildim bileli turuncu ılık ağda kullanıyorum.Alışamadım evde sir yapmaya.Dün kollarımı alıyım dedimsanki güneşte yanmışım gibi soyuldu resmen...Kırmızı lekelerle dolaşıyorum hala. :S belki de benim cildim kaldırmıyordur sir i bilmiyorumkismile