Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarrrr Rolon ağdaaa makinesz kullanabilirmiyim.. yardm ltfnn
- Konu Sahibi htc5454
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar bakımlıolmak.com açılmıyor, hepiniz birden girip kilitlediniz sanırım :) Ben hiç kendim denemedim bu ağda işini, sürekli kuaföre gitmekten de yoruldum artık maddi ve manevi olarak.. Bana bi anlatsanıza şekerler, neler almam gerek, ve nasıl kullanıcam aldıklarımı ? Kartuş, makina filan yazıyosunuz ama ben çok fransız kaldım konuya yahuu :) Cevaplarınızı beklicem.. Herkese sevgiler...
Kızlar bakımlıolmak.com açılmıyor, hepiniz birden girip kilitlediniz sanırım :) Ben hiç kendim denemedim bu ağda işini, sürekli kuaföre gitmekten de yoruldum artık maddi ve manevi olarak.. Bana bi anlatsanıza şekerler, neler almam gerek, ve nasıl kullanıcam aldıklarımı ? Kartuş, makina filan yazıyosunuz ama ben çok fransız kaldım konuya yahuu :) Cevaplarınızı beklicem.. Herkese sevgiler...
elacım ilk defa yapıyorsan ve denemek istiyorsan kısaca şöyle açıklayayım:
bacak, koltuk altı gibi bölgelere yapacaksan roll on(kartuş)ağda, temizleme yağı, ağda bezi yeterli. makinen yksa ben ocağın yanında yapıyorum roll on devamlı kaynayan suyun içinde bekliyor ve katılaşma olayı olmuyor.
eğer özel bölgene yapacaksan vivetin falan 240 ml kavanoz sir ağdası var canım ocakta iyice sıvı hale gelene kadar suyun içinde kaynatıyorsun spatula yardımıyla sürüp çekiyorsun, bu ağda kolay kolay katılaşmıyor. umarım yardımcı olabilmişimdirohaoldumsmile
bacak, koltuk altı gibi bölgelere yapacaksan roll on(kartuş)ağda, temizleme yağı, ağda bezi yeterli. makinen yksa ben ocağın yanında yapıyorum roll on devamlı kaynayan suyun içinde bekliyor ve katılaşma olayı olmuyor.
eğer özel bölgene yapacaksan vivetin falan 240 ml kavanoz sir ağdası var canım ocakta iyice sıvı hale gelene kadar suyun içinde kaynatıyorsun spatula yardımıyla sürüp çekiyorsun, bu ağda kolay kolay katılaşmıyor. umarım yardımcı olabilmişimdirohaoldumsmile
Evet canım ilk kez denicem.. Ve elimde hiçbişeyim yok henüz.. Ve hangisi ne işe yarar bilmiyorum :) Ama kızların yazdıklarını okudum baştan sona, anladım biraz.. Ama uygulayabilirmiyim bilmiyorum.. Vakit ayırıp cevap yazdığın için saol tatlım.. kaydirigubbakcemile3
B
BenNeriman
Ziyaretçi
heracım suda kaynatılan ağdalar hiç sağlıklı deiller sürekli donup kaynatması kötü bende dediğini kullanıyordum valla 80 tl verdim aldım sir ağda setini 2 3 sene yeter bana
bikini bölgesini mi almak istiyorsun eğer öleyse konserve ağda tavsiye ederim ben siteden aldım ve ilk defa yaptım sanıldığı gibi zor ol muyor kartuş yani roolon ağdayıda önümüzdeki ay alcam oda bacak ve koltukaltı iiçn
Bikini bölgemi alamam sanırım tatlım.. Koltuk altı, bacak ve bıyık için düşünüyorum.. Ama konserve ağdayı da deneyebilirim canım, cesaretimi toplayabilirsem.eyvahedigeldismile.
elacım özel bölge çok önemlidir sana tavsiyem set al kullan bence yapabilirsin bende ilk defa denedim ve yaptım hem sir azaltıyorda süper bişiy...ben her hafta ağda yapardım 15 gün daha çıkmadı bile:)[/QUO
Ay evet azaltsın canım yaa.. 15 günde çıkmaması da çok iyi..
B
BenNeriman
Ziyaretçi
şimdi ben sana şöle anlatayım ben bikini için konserve aldım arkadaş tavsiyesi üzerine..ama kartuş ağdada alcam bacak ve koltuk altı için ... geelelim senin soruna eğer orda gördüysen bikini bölgesi için ufak başlıklı kartuşşlar var kartuş alabilirsin bacak ve koltuk altı için büyük başlık bikini için küçük başlıklı alırsın ...ama çoğu arkadaş kartuşla bikinimi alamıyorum diyor.. ben iki makinayı edincem hiçbişiy vücudumdan kıymetli deil valllazemuszemus