• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrrr Rolon ağdaaa makinesz kullanabilirmiyim.. yardm ltfnn

zaten vivietin makinsin yanında 1 yada 2 tane rolon tam hatırlamıyorum şu anda:)
temizleme mendili ve ağda bantları hediye :)

ben birazdan çıkıcam pınar bakayım vivol satıyormu dediğim yer olmazsa alcam zaten senin dediğini

ya kesinlikle veririm bi 20TL daha daha uzun ömürlüsünü alırım en azından içim rahat eder.
ne demişler ucuz mal alacak kadar zengn deilim

hımmm doğru diyon pınar garanti lazım bizim aldığımız yer 2 yıl veriyor garantiyi bozulurs yenisini gönderiyorlarmış

şimdi geldim kızlar kozmetikçiyede uğradım sordum kartuş ısıtıcı 35 tl ymiş ismide adol mu ney öle bişiy ama dedim en iyisi siteden almak ne uğraşcam ara kapına gelsinlersositososito

sadece ısıtıcı bişiy daha söledide ben anlamadım kartuş ağdalarda 3.75 tlymiş iyi onlar bitince ordan alırımda ısıtıcıyı netten alcam o ne öle 35 tl sadece ısıtıcı

niye güvenemiyorsun canım? ben pek bir fark olduğunu düşünmüyorum depilissimayla arasında ama yine de sen bilirsin :)

Bende kullandım bir ara ,eski çaydanlığımda ısıtıyordum,çok sorun olmuyor ama hemen donuyor,sürülmüyor.Sürekli sıcak tutmak gerekiyor.
Normal ağda bezleriyle değil de saten ağda bezleriyle almalısın.
Hani elektrikli kahve makinaları var ya,ama eski modellerden,milyoncularda falan 3-5 liraya satılıyor hala.Onu bu iş için kullanıyorlarmış.

Çok iyiymiş valla sağol.Ben kartuş sirimi kipa dan almıştım,makinası yoktu orada.Eczanede de bayağı pahalı.

bir de böyle şeylerin makineleri hep aynı üretim oluyor bence, sadece markaları değiştiriyorlar gibi geliyor. benim de aklıma yatmaya başladı bakalım...

Arkadaşlar, bahsedilen standlı ısıtıcıdan aldım gitti..Öncesinde ise mikrodalga fırında ısıtıyordum, mikro da ağda ısıtmak çok pratik : ) ti. Bu ondanda pratik

Back