• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrrr Rolon ağdaaa makinesz kullanabilirmiyim.. yardm ltfnn

pınar bu kartuş ağda varya 100 ml lik 100 ml iki bacağa yetiyormu

ben komple almak istemiyorum ama kararsızımda ya yarım bacak alıyorum epilatörle üstler birazcık var alırsam çoğalcak gibi geliyor :uhm:

ne bileyim hiç almadım üst taraflarını sanırım yine sana güvenerek alcam bakalım ne olcakyerimseniben

:))))kız denize girmem ki ben aslında kapalı deilim ama sevmiyorum bikini giymeyi eskiden giyerdim

:roflol::roflol::roflol:ay sen çok yaşa emi doğru ben onun için buralardayım dimi bi an unutmuşum

ay cnm haklısn o zaman makine olarak hangisi uygunsa fiyatı onu alırm kartuşlarını depilissima alırım çok teşekkrler:)
4lü derken 4 kartuş mu takılıyo ben tekli düşünüyodum almayı

yok canım 4 kartuş yanında veriliyor şuan en uygunu vivolun 4 kartuşlu seti 48 tl ben ona karar verdim gerçi konserve ağda setim var ama kartuşta olsun fazla mal göz çıkarmaz dimi ama

ulen pınar benden önce cvplamışsın döverim kız senialsanaalsanasmile

vivetin makinleri var tekli olarak satılıyor heryerde parfümerilerde ben aldım çokta memnunum tavsiye ederim fitatıda 18 tl:)

bende mi öle yapsam acaba ya benm alcağım 48 tl sen tekli almışın 18 bnm alcağımda 4 kartuş var 3 tlden 12 tl toplam 30 tl etti bak şimdi kararsızlığa düştüm yine

şu an indrimde olanlara baktım da vivolün 2 kartuşlu seti 38tl. depilissimanın tek kartuşlusu 42TL. bakimliolmak.com sitesnden baktım. bu indirimler epeybi sürer inş kızlar çünkü 1 ay sonra falan alabilirm ancak

yaa o dörtlü setler daha çok küför salonları falan için bizler için tekli yeterli oluyor zaten sadece bacaklar için kullanıyorum ben

ya benm eve yakın bi kozmetikçi var oraya bi bakıcam da pınar bişiy demedi kıllardan sorumlu bakan o burda ama oda yokeyvahedigeldismile

vivet ağda satılan heryerde bulabilrsin canım hatta garantisi bile var 2 yıl:)ben bir 6 aydan fazladır kullanıyorum bozulma falan da olmadı ki almadan çok tereddut etmiştim bozulur falan diye

kozmetikçilere bi soraym bakalım viveti. olmadı tekli değilissima almaya karar verdm sanırm her an cayabilirim:) bi hesaplayım bezi yağı falan :)

Back