Kızlar bakımlıolmak.com açılmıyor, hepiniz birden girip kilitlediniz sanırım :) Ben hiç kendim denemedim bu ağda işini, sürekli kuaföre gitmekten de yoruldum artık maddi ve manevi olarak.. Bana bi anlatsanıza şekerler, neler almam gerek, ve nasıl kullanıcam aldıklarımı ? Kartuş, makina filan yazıyosunuz ama ben çok fransız kaldım konuya yahuu :) Cevaplarınızı beklicem.. Herkese sevgiler...
elacım ilk defa yapıyorsan ve denemek istiyorsan kısaca şöyle açıklayayım:
bacak, koltuk altı gibi bölgelere yapacaksan roll on(kartuş)ağda, temizleme yağı, ağda bezi yeterli. makinen yksa ben ocağın yanında yapıyorum roll on devamlı kaynayan suyun içinde bekliyor ve katılaşma olayı olmuyor.
eğer özel bölgene yapacaksan vivetin falan 240 ml kavanoz sir ağdası var canım ocakta iyice sıvı hale gelene kadar suyun içinde kaynatıyorsun spatula yardımıyla sürüp çekiyorsun, bu ağda kolay kolay katılaşmıyor. umarım yardımcı olabilmişimdirohaoldumsmile
elacım ilk defa yapıyorsan ve denemek istiyorsan kısaca şöyle açıklayayım:
bacak, koltuk altı gibi bölgelere yapacaksan roll on(kartuş)ağda, temizleme yağı, ağda bezi yeterli. makinen yksa ben ocağın yanında yapıyorum roll on devamlı kaynayan suyun içinde bekliyor ve katılaşma olayı olmuyor.
eğer özel bölgene yapacaksan vivetin falan 240 ml kavanoz sir ağdası var canım ocakta iyice sıvı hale gelene kadar suyun içinde kaynatıyorsun spatula yardımıyla sürüp çekiyorsun, bu ağda kolay kolay katılaşmıyor. umarım yardımcı olabilmişimdirohaoldumsmile
bikini bölgesini mi almak istiyorsun eğer öleyse konserve ağda tavsiye ederim ben siteden aldım ve ilk defa yaptım sanıldığı gibi zor ol muyor kartuş yani roolon ağdayıda önümüzdeki ay alcam oda bacak ve koltukaltı iiçn
elacım özel bölge çok önemlidir sana tavsiyem set al kullan bence yapabilirsin bende ilk defa denedim ve yaptım hem sir azaltıyorda süper bişiy...ben her hafta ağda yapardım 15 gün daha çıkmadı bile:)[/QUO
Ay evet azaltsın canım yaa.. 15 günde çıkmaması da çok iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?