kızlarrrr Rolon ağdaaa makinesz kullanabilirmiyim.. yardm ltfnn

tabi en güzeli bu bende alcam bende konservesi var ama beceremiyorum bacak ve koltukaltı için

pınar ablamada aşılıyorum sir ağdayı:)tamam denicem dedi ama ben kartuşlu yapayım diyor tamam olur dedim minik başlıklı titanyumdan alırım onada yapar

ben hazır roll-on almıştım öyle ama hiç tavsiye etmiorum çünkü sir ağdayı ısıtıyosun sonra iki sürüyosun soğuyup katılaşıyo ve süremiosun işkence çekmiştim resmenlmaz:

makinasız kullanmıcam canım makinasıyla soğuma olasılığı yok kii

Kızlar bakımlıolmak.com açılmıyor, hepiniz birden girip kilitlediniz sanırım :) Ben hiç kendim denemedim bu ağda işini, sürekli kuaföre gitmekten de yoruldum artık maddi ve manevi olarak.. Bana bi anlatsanıza şekerler, neler almam gerek, ve nasıl kullanıcam aldıklarımı ? Kartuş, makina filan yazıyosunuz ama ben çok fransız kaldım konuya yahuu :) Cevaplarınızı beklicem.. Herkese sevgiler...

bikini bölgesini mi almak istiyorsun eğer öleyse konserve ağda tavsiye ederim ben siteden aldım ve ilk defa yaptım sanıldığı gibi zor ol muyor kartuş yani roolon ağdayıda önümüzdeki ay alcam oda bacak ve koltukaltı iiçn

bikkini bölgesini nasıl alıyorsunuz topiğinin son sayalarını incele bu konu hakkında çok konuştuk oorda daha çok bilgi ednirssin fotolarıda var makinaların

elacım ilk defa yapıyorsan ve denemek istiyorsan kısaca şöyle açıklayayım:
bacak, koltuk altı gibi bölgelere yapacaksan roll on(kartuş)ağda, temizleme yağı, ağda bezi yeterli. makinen yksa ben ocağın yanında yapıyorum roll on devamlı kaynayan suyun içinde bekliyor ve katılaşma olayı olmuyor.
eğer özel bölgene yapacaksan vivetin falan 240 ml kavanoz sir ağdası var canım ocakta iyice sıvı hale gelene kadar suyun içinde kaynatıyorsun spatula yardımıyla sürüp çekiyorsun, bu ağda kolay kolay katılaşmıyor. umarım yardımcı olabilmişimdirohaoldumsmile

Evet canım ilk kez denicem.. Ve elimde hiçbişeyim yok henüz.. Ve hangisi ne işe yarar bilmiyorum :) Ama kızların yazdıklarını okudum baştan sona, anladım biraz.. Ama uygulayabilirmiyim bilmiyorum.. Vakit ayırıp cevap yazdığın için saol tatlım.. kaydirigubbakcemile3

heracım suda kaynatılan ağdalar hiç sağlıklı deiller sürekli donup kaynatması kötü bende dediğini kullanıyordum valla 80 tl verdim aldım sir ağda setini 2 3 sene yeter bana

Bikini bölgemi alamam sanırım tatlım.. Koltuk altı, bacak ve bıyık için düşünüyorum.. Ama konserve ağdayı da deneyebilirim canım, cesaretimi toplayabilirsem.eyvahedigeldismile.

elacım özel bölge çok önemlidir sana tavsiyem set al kullan bence yapabilirsin bende ilk defa denedim ve yaptım hem sir azaltıyorda süper bişiy...ben her hafta ağda yapardım 15 gün daha çıkmadı bile:)

Hımm site açıldı.. Of off, ne kadar çok alternatif varmış.. Videolarda var kızlar.. Benim gibi ilk kez yapacak olanlar için faydalı olacak..

Celnur kafam karıştı kuzum yaa.. Dediğin gibi en iyisi set almak.. Hem bikini, hem diğer yerler için kullanabileceğim birşey olması daha iyi sanırım..

şimdi ben sana şöle anlatayım ben bikini için konserve aldım arkadaş tavsiyesi üzerine..ama kartuş ağdada alcam bacak ve koltuk altı için ... geelelim senin soruna eğer orda gördüysen bikini bölgesi için ufak başlıklı kartuşşlar var kartuş alabilirsin bacak ve koltuk altı için büyük başlık bikini için küçük başlıklı alırsın ...ama çoğu arkadaş kartuşla bikinimi alamıyorum diyor.. ben iki makinayı edincem hiçbişiy vücudumdan kıymetli deil valllazemuszemus

Evet canım, inceliyorum hala.. Seçenek çok fazla.. Karar verir vermez, siparişimi vereceğimm.. Ama benim bıyıklarım da var az da olsa, onlar için de birşeyler düşünmem gerekecek celnurcum:)

"Depilissima Sir Ağda Seti XLarge 100ml" Bu kombine birşeymiş, herşey var fazla fazla.. Bunu alacağım sanırım kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…