Evet Azulcum bizde süper bir site bulduk formdaki arkadaşlarla o setler ve tüm ağda ürünleri piyasadan çok daha ucuz formdaki çoğu arkadaş ordan alıyoruz. bakimliolmak.com,site
kızlar hani ağdacılarda kullanılan rolon şeklindeki ağdalar varya ağdacılar onu makinesnde ısıtıyolar biliyosunuz. ondan eve alsam normal bi kaynayan kabın içinde ısıtarak o halde getirebilirmiyim. ve bez ile kullanabilirmiiym?
evt ya makine alıcam karar verdim alırım bi ömür rahat ederm şimdi makine araştırıyorum teşekkürler:)
Ben şu ana kadar sayısız roll on kullanmıştım ve makinem yok benim de ocakta kaynar suda ısıtıyorum ve kullanıyorum merak etmeyin çok kaynar şekilde olmuyor bence ideal sıcaklıkta oluyor, bacak için inanılmaz rahat.
ben de kaynar suda kulanıyorum ama toplu ağda yaparken ikide bir ısıt yap tekrar ısıt yap.süre uzuyor.Tamam sir ağdayla daha çabuk alınıyor ama ısınması için bekliyor insan.bakimliolmak.com'dan sipariş ettim az önce,iyi oldu öğrendiğim bu siteyi
yani makineye o kasar para verme mi diyosun olabiliyo yani ama ikide bi soğumuyo mu tam ağda sırasnda
ben sürekli suyun içinde tutuyorum bacağıma sürüyorum sonra tekrar kabın içine koyuyorum, ama tabi odanda falan yapıcaksan makineyi alman mantıklı çok çok da pahalı değil zaten ben de yavaştan düşünüyorum şimdimirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?