• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrrr Rolon ağdaaa makinesz kullanabilirmiyim.. yardm ltfnn

htc5454

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
46
0
36
Ankara
kızlar hani ağdacılarda kullanılan rolon şeklindeki ağdalar varya ağdacılar onu makinesnde ısıtıyolar biliyosunuz. ondan eve alsam normal bi kaynayan kabın içinde ısıtarak o halde getirebilirmiyim. ve bez ile kullanabilirmiiym?

Son düzenleme:
ay canımın acısı hiç gözümde deil cidden :) peki normal bezlerle alabilirmiyim. yoksa kendi kağıt gibi bşyi varya ondan mı almalıym. ve dediğm gibi sıcak suda kaynatmalımıym. Balperisi sen kullandınmı cnm

bende geçen hafta konserve ağda aldım arkadaşlar sayesinde bikini bölgesi için ama senin dediğin biraz zor olur sanki gibime geliryor bide çook acır ama özel bezleden kullan normal bezle çekemezkin bide mikrop falan kaparsın Allah korusun

ama illa kartuş alacam dersen şimdi baktım fiyatlarınıa 42 den başlıyor makianasıyla birlikte tabi

Makinasız baya zor olur,

Çünkü hemen soğuyo ağda,

Benim makinalı var evde kendim yapıyorum,

Fişi devamlı takılı duruyo,

Çünkü azıcık soğusa sürülmüyo bile,canın yanıyo,

Ayrıca normal bezle falan olmaz o iş,

Ağda kagıdı alcaksın,parfümerilerde var,1 tl falan,

Artık makinalı olan roll on setler de satılıyo,

Görümcem aldı,70 tl idi galiba,

Onlardan al rahat et derim,

Kolay gelsin...

ay evet ya sanırım makinesini de almak lazım bi ömür ağdacıya gitmekten kurtulmuş olurum böyleceee çok teşekkür ederm kızlar. alana kadar normal ağdaya devam şimdilik

Evet Azulcum bizde süper bir site bulduk formdaki arkadaşlarla o setler ve tüm ağda ürünleri piyasadan çok daha ucuz formdaki çoğu arkadaş ordan alıyoruz. bakimliolmak.com,site

Ya çok teşekkürler ben bu adresi bilmiyodum bak...
İyi oldu...

kızlar hani ağdacılarda kullanılan rolon şeklindeki ağdalar varya ağdacılar onu makinesnde ısıtıyolar biliyosunuz. ondan eve alsam normal bi kaynayan kabın içinde ısıtarak o halde getirebilirmiyim. ve bez ile kullanabilirmiiym?

Evet kaynayan suda ısıtıp yumuşatabilirsin kartuş ağdayı. Ama zor oluyor öyle. Makinesini alırsan daha rahat olur. Kullandıkça tekrar suya koyarsan çabuk donmaz. Gerekirse yeniden kaynatırsın biraz. Yalnız kartuşu ancak bir bezle tutabilirsin. Yoksa yanarsın.
Ayrıca normal patiska kumaş da kullanabilirsin. Ağda bezi şart değil. Ama kullandıktan sonra çöpe atacaksın tabii ki.
İkisini de denediğim için cevap verdim. :)

evt ya makine alıcam karar verdim alırım bi ömür rahat ederm şimdi makine araştırıyorum teşekkürler:)

evt ya makine alıcam karar verdim alırım bi ömür rahat ederm şimdi makine araştırıyorum teşekkürler:)

canim bende makinesini aldim kullaniyorum.sogma derdi olmuyor.cirt cirt bitti istebayanssulusmile
Bezini de al bence rulo olarak daha ekonomik

Ben şu ana kadar sayısız roll on kullanmıştım ve makinem yok benim de ocakta kaynar suda ısıtıyorum ve kullanıyorum merak etmeyin çok kaynar şekilde olmuyor bence ideal sıcaklıkta oluyor, bacak için inanılmaz rahat.

Ben şu ana kadar sayısız roll on kullanmıştım ve makinem yok benim de ocakta kaynar suda ısıtıyorum ve kullanıyorum merak etmeyin çok kaynar şekilde olmuyor bence ideal sıcaklıkta oluyor, bacak için inanılmaz rahat.

yani makineye o kasar para verme mi diyosun olabiliyo yani ama ikide bi soğumuyo mu tam ağda sırasnda

ben de kaynar suda kulanıyorum ama toplu ağda yaparken ikide bir ısıt yap tekrar ısıt yap.süre uzuyor.Tamam sir ağdayla daha çabuk alınıyor ama ısınması için bekliyor insan.bakimliolmak.com'dan sipariş ettim az önce,iyi oldu öğrendiğim bu siteyi

ben de kaynar suda kulanıyorum ama toplu ağda yaparken ikide bir ısıt yap tekrar ısıt yap.süre uzuyor.Tamam sir ağdayla daha çabuk alınıyor ama ısınması için bekliyor insan.bakimliolmak.com'dan sipariş ettim az önce,iyi oldu öğrendiğim bu siteyi

hangi markadan siparş ettn tatlm hangi ürünü

yani makineye o kasar para verme mi diyosun olabiliyo yani ama ikide bi soğumuyo mu tam ağda sırasnda

ben sürekli suyun içinde tutuyorum bacağıma sürüyorum sonra tekrar kabın içine koyuyorum, ama tabi odanda falan yapıcaksan makineyi alman mantıklı çok çok da pahalı değil zaten ben de yavaştan düşünüyorum şimdimirmirmirmir

ben sürekli suyun içinde tutuyorum bacağıma sürüyorum sonra tekrar kabın içine koyuyorum, ama tabi odanda falan yapıcaksan makineyi alman mantıklı çok çok da pahalı değil zaten ben de yavaştan düşünüyorum şimdimirmirmirmir

bende düşünüyorum cnm ama marka olarak karar veremiyorum. Depilisima die bi markayı çok öven var. sanırm ondan alıcam. bide vivol var ama karar veremiyorm

canım benim ne kaa düşünceli bi arkadaşım var ya alkisalkisalkis

evet pınar izabelle tırsıyo eminönüne gitcekmiş hafta sonu cesaretini toplarsa alır zuzuylda konuştıum çok acımış eee doğal tabi ilk defa yapıyor sakın bırakma dedim onada

Back