kızLarrrr merhabaLar evLnmek üzere mutLu ve sinirLi oLanLar buyuralımm :)

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
333
merhabalarrr hosgeldınız e-5 senelık bır ılıskımız var evlenmek uzereyız amaaaaaa seviyoruz cok mutluyuz ama sınırlıyımm.
cunku nısanlımla beraber vakıt gecremyruz aılesınden arkdslarımızdan vakıt bulamıyruz ben ısım nedenyle baska bı sehırde yasyrum o baska bır sehırde hafta sonları gorusuyruz her seferınde aılesının ıslerı onların dugunlerı hastaları aılesının dogum gunlerı vs. bana vakıt ayramıyor hayır ayırmak ıstıyor bunun farkındayım ama aılesınden de ayrılamyor catlıcam artık evlenmeden genclıgımızı yasayamıyruz evlennce yaparız dıyor hersye ama ıste oda nasıl olcaksa artık bılmıyorum :) ya bı akıl verın en bu cocugun aklını nasıl celıcem ya nasıl koparcAmm :) ?

evlenmek üzereymişsinz canım bol bol vakit geçirirsiniz düğünden sonra. gerçi bizde öyleyiz 5 yıldır birlikteyiz nerdeyse 3 aydır görüşemiyruz ayrı şehirlerde olmamızda buna sebep. ama düğün telaşından günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile sende panik olma anın tadın yaşa boşwer zaten bi ömür Allah izin verdiği sürece birliktesiniz

öle canım ama bizim dugun eylülde tarih belli agustosta belli oldu :) ya ben bi vakıt gecırelım gezelım tozalım ne bılım evlenıcez ev alısversne gdelım dyrum yada vakıt gecrelım hep bı bısey cıkıyor artık canımı sıkmaya basladı bu hep mı boyle olucak artık dıye korkmaya basladım :)

aynı durumdayız inankı canım benimkide öle ewlenince yaparız herseyi 3 ay daha sabret dio. bende senın gibiyim nişanlılığmızı yaaşayalım gezelim mobilya bakalım diorum ama hep aksilik çıkıor dediğin gibi

ahh ahhh bu erkekler varya odunn kafalılar allah sabır versın o zaman bıze :)

Ben de 9 aydır nişanlıyım, hiç nişanlılığımı yaşayamadım. Hiç gezemiyorum onunla. Hep ayrıyız. Mobilya alıyoruz bu hafta. Ben Ankara'da baktım mobilyalara, beğendim. Nişanlım da Trabzon'da baktı onayladı aynılarına. Onlar oradan alacaklar mobilyaları. Beraber mobilya bile bakamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…