Uyanmaya çalışıyor olabilir mi?Kizlarrrr merhaba öncelikle, sormak istediğim bebeğim 2 ay 23 günlük sezeryan doğum yaptım, ilk bir kaç hafta iyi güzeldi ama biraz kolik bir bebektik gazı çoktu, anlamadığım sabaha karşı saat bazen 3, bazen 4, bazende 5 gibi garip hareketler yapıyor elini kolunu hareket ettiriyordu bişeylerle mücadele eder gibi, ilk zamanlar bunlara ıkınmalarda eşlik ediyordu ama son zamanlarda sadece hareket halinde gözü kapalı hemde, çok ender ağlama eşlik ediyor ama genelde ağlamadan yapıyor, gun içinde olmuyor dediğim saatlerde sadece, nedeni nedir çok merak ediyorum? Bu durumu yaşayan varsa cevap yazsın lütfen
Gözleri kapalı oluyor bide genelde sabaha karşı oluyor mesela, hatta o esnada uykuya dalıyor bir dakika yada daha az, sonra yine başlıyor hareketlerUyanmaya çalışıyor olabilir mi?
Bizimki gece uyanırken öyle yapıyor. Hatta el kol hareketinin sesinden uyandığını anlıyorum, ağlamıyor.
İşte öyle yaparken onu alıp beslemeyi denediniz mi?Gözleri kapalı oluyor bide genelde sabaha karşı oluyor mesela, hatta o esnada uykuya dalıyor bir dakika yada daha az, sonra yine başlıyor hareketler
Zaten farkettigim an yanıma alıp emziriyorum gözleri kapalı oluyor hâlâ, hareketleri biraz azalıyor sonra dalıyor uyuyor yavaş yavaşİşte öyle yaparken onu alıp beslemeyi denediniz mi?
Bizimki de öyle. Gözler kapalı ama uyanmaya çalışıyor. Mesela emziğini veriyorum duruyor, 2-3 dakika uyuyor.
Sonra boş emzik olduğunu anlayıp el kol yine başlıyor.
Kucağıma alınca uyanır anca. Besleyip geri yatıyorum.
O anda kucağınıza almayı denediniz mi? Beslemeyi falan?
Zaten farkettigim an yanıma alıp emziriyorum gözleri kapalı oluyor hâlâ, hareketleri biraz azalıyor sonra dalıyor uyuyor yavaş yavaş, hatta uyandırdığımda hiç bişey olmamış gibi gülümsüyor tepki veriyor
Uyanmadan önce yarım saat kadarNe kadar sürüyordu sizin bebekte? Bide genelde aynı saatlerde mi oluyordu
Uyanmadan önce yarım saat kadar
aynısı benim bebeğimde de vardı. kollarını bi sag bi sol yatağın kenarına vururdu, pat pat. uyanmazdı da. 4te baslar uyanana kadar. gazla ilgili bence. dönmeye başladıktan sonra, 3-3.5 aydan sonra geçti. geçiyor sadece bekleyin. damla tavsiye etmem pek işe yaramıyor, çocuğun bedenine yabancı madde girmiş oluypr sadece.Kizlarrrr merhaba öncelikle, sormak istediğim bebeğim 2 ay 23 günlük sezeryan doğum yaptım, ilk bir kaç hafta iyi güzeldi ama biraz kolik bir bebektik gazı çoktu, anlamadığım sabaha karşı saat bazen 3, bazen 4, bazende 5 gibi garip hareketler yapıyor elini kolunu hareket ettiriyordu bişeylerle mücadele eder gibi, ilk zamanlar bunlara ıkınmalarda eşlik ediyordu ama son zamanlarda sadece hareket halinde gözü kapalı hemde, çok ender ağlama eşlik ediyor ama genelde ağlamadan yapıyor, gun içinde olmuyor dediğim saatlerde sadece, nedeni nedir çok merak ediyorum? Bu durumu yaşayan varsa cevap yazsın lütfen
aynısı benim bebeğimde de vardı. kollarını bi sag bi sol yatağın kenarına vururdu, pat pat. uyanmazdı da. 4te baslar uyanana kadar. gazla ilgili bence. dönmeye başladıktan sonra, 3-3.5 aydan sonra geçti. geçiyor sadece bekleyin. damla tavsiye etmem pek işe yaramıyor, çocuğun bedenine yabancı madde girmiş oluypr sadece
ben de çok takmıştım bu kolları sallama olayınıGaz demek ki gerçekten, neyse ki çok sürmüyormuşbitmek üzere kullandığım gaz ilacı bir daha almayı düşünmüyorum zaten,ilk çocuk ne zormuş ya herşeyini takıyor insan
ben de çok takmıştım bu kolları sallama olayınıbi sürü şey geliyor insanın aklına. ama doktor normal dedi. ve bi yerde okumuştum, bebeklerin sabaha karşı 4ten sonra başlarmış gaz çıkarma çabaları. saat de buna uyumca gaz diye düşündüm. gerçekten de gazı rahat çıkarmaya başlayınca geçti:
Bir kere takınca herşeyi göze batmaya başlıyor zatenBenim bebeğim de tam olarak bahsettiğiniz gibiydi.Turlu türlü hastalıklar cikariodum okuyup okuyup.Kendimi bunalıma sokmuştum.Ama normalmiş.Zamanla tamamen geçti yetişkin gibi uyumaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?