Kizlarrrr bebeğim sabaha karşı çok garip hareketler yapıyor 😕

Korku değil aslında bebeğimi öyle huzursuz görünce kötü oluyorum elimdende bişey gelmeyince üzülüyorum

Görüntüsünü videoya çekip doktoruna izletin en güzel yorumu o yapacaktır

Uyanmaya çalışıyor olabilir mi?
Bizimki gece uyanırken öyle yapıyor. Hatta el kol hareketinin sesinden uyandığını anlıyorum, ağlamıyor.

Uyanmaya çalışıyor olabilir mi?
Bizimki gece uyanırken öyle yapıyor. Hatta el kol hareketinin sesinden uyandığını anlıyorum, ağlamıyor.
Gözleri kapalı oluyor bide genelde sabaha karşı oluyor mesela, hatta o esnada uykuya dalıyor bir dakika yada daha az, sonra yine başlıyor hareketler

Gözleri kapalı oluyor bide genelde sabaha karşı oluyor mesela, hatta o esnada uykuya dalıyor bir dakika yada daha az, sonra yine başlıyor hareketler
İşte öyle yaparken onu alıp beslemeyi denediniz mi?
Bizimki de öyle. Gözler kapalı ama uyanmaya çalışıyor. Mesela emziğini veriyorum duruyor, 2-3 dakika uyuyor.
Sonra boş emzik olduğunu anlayıp el kol yine başlıyor.
Kucağıma alınca uyanır anca. Besleyip geri yatıyorum.
O anda kucağınıza almayı denediniz mi? Beslemeyi falan?

Zaten farkettigim an yanıma alıp emziriyorum gözleri kapalı oluyor hâlâ, hareketleri biraz azalıyor sonra dalıyor uyuyor yavaş yavaş

Yani benimkide yarım saat Bir saat filan oluyor peki ne zaman düzeldi bu durum sizde

aynısı benim bebeğimde de vardı. kollarını bi sag bi sol yatağın kenarına vururdu, pat pat. uyanmazdı da. 4te baslar uyanana kadar. gazla ilgili bence. dönmeye başladıktan sonra, 3-3.5 aydan sonra geçti. geçiyor sadece bekleyin. damla tavsiye etmem pek işe yaramıyor, çocuğun bedenine yabancı madde girmiş oluypr sadece.

Gaz demek ki gerçekten, neyse ki çok sürmüyormuş bitmek üzere kullandığım gaz ilacı bir daha almayı düşünmüyorum zaten,ilk çocuk ne zormuş ya herşeyini takıyor insan

Gaz demek ki gerçekten, neyse ki çok sürmüyormuş bitmek üzere kullandığım gaz ilacı bir daha almayı düşünmüyorum zaten,ilk çocuk ne zormuş ya herşeyini takıyor insan
ben de çok takmıştım bu kolları sallama olayını bi sürü şey geliyor insanın aklına. ama doktor normal dedi. ve bi yerde okumuştum, bebeklerin sabaha karşı 4ten sonra başlarmış gaz çıkarma çabaları. saat de buna uyumca gaz diye düşündüm. gerçekten de gazı rahat çıkarmaya başlayınca geçti:)

Hiç sormayın ya, ilk bebek gerçekten çok zor ailem uzakta, yabancı Bir şehirde yanlız başımayım oda ayrı zorluyor beni

Benim bebeğim de tam olarak bahsettiğiniz gibiydi.Turlu türlü hastalıklar cikariodum okuyup okuyup.Kendimi bunalıma sokmuştum.Ama normalmiş.Zamanla tamamen geçti yetişkin gibi uyumaya başladı

Bebekler bu aylarda kesik kesik sanki biriyle savasiyomus gibi hareketler yaparlar normal. Ozellikle gaz cikarmaya calisirken yapiyo benim oglum. Daha surekli hareketlere gecis yapinca gazi da bitince gecer annesi

Benim bebeğim de tam olarak bahsettiğiniz gibiydi.Turlu türlü hastalıklar cikariodum okuyup okuyup.Kendimi bunalıma sokmuştum.Ama normalmiş.Zamanla tamamen geçti yetişkin gibi uyumaya başladı
Bir kere takınca herşeyi göze batmaya başlıyor zaten dediğiniz bunalımları bende geçirdim inanın, kaç kez türlü hastalık şüphesiyle doktora bile gittim, en son gittiğim doktor tedavi yazicam ama bebeğe değil annesine deyip dalga bile geçmişti benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…