tebrıkler size de....guzel ve sorunsuz hamılelık gecırmenız dılegıyle...mide bulantılarını bilirim...benim henuz baslamadı bereket.merhaba güzel hamişler
nasıl gidiyor bakalım
ben 6+4 oldum ve mide bulantılarım başladı bir de başım çok dönüyor
siz nasılsınız?
kasım anneleri olarak gelişmeleri paylaşalım kızlar
kendinize ve bebişlere dikkat edin
Allah'a emanet olun
inşallah...bende 5+2 günlük hamileyim ama daha doktora gitmedim haftaya inşallah sat tarihin ne zamandı inşallah hayırlı bir şekilde kasım ayında bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah...
ben de bugun gıttım dr. a.aslında ilk hamılelıgımde ılk 6 ay her ay sonrasında da 15 gunde bır kontrole gıtmıstım doguma kadar.bunu dogal bır sekılde gecırecegımı tahmın edıyordum ama yaş faktoru,stress,baska etkenler buna engel oldu..hafıf lekelenme seklınde yanama olunca ustune de sıddetlı bel agrısı baslayınca yorgan dosek yattım butun hafta sonu.....canım tezdir oyle kolay kolay acımı bellı etmem nazlı bırı degılımdır ama agrının sıddetını sız dusunun artık.pazartesi sabahı yanı bugun
dr da aldım solugu.. 6 haftalık olmus bebegım ve ılk defa kalp atısını duydum...hala dusundukce gozlerım doluyo kı bu duyguyu ben daha once de yasadıgım halde acaıp bı sey..allah butun bebek ısteyen annelere bu duyguyu yasatsın ne dıyeyım...lekelenme seklınde kanamam ....... ısımlı ılac verdı ve folık asit tabletlerıne basladım.....