Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR BEN GABRİNİ NİN YEŞİL SİMLİ GÖZ KALEMİNİ ALDIM TABİ SİYAH GÖZKALEMİ KADAR BELİRGİN OLMUYO AMA BEN BELİRGİN OLMASINI İSTİYORUM BUNUN İÇİN ÖNEREBİLİCEĞİNİZ BİŞEY VARMI???a.s.
meraba goz kapagina koyu yesil renkte bir far sur istersen sonrada kalemi uygula bakalim sonuc ne olacak?hic denememistim ama belki istedigin sonuca yakin bisey elde edersin
emily marka göz kaleminin yeşil tonları çok harika çok belli vede yağ gibi kayıyo göze sürerken ben çok memnunum bide flormarın güzel ama emily kadar değil fiyatıda 5 ytl filan olacak
artık alışkanlık oldu, ne zaman kalem ceksem çakmakla ısıtıp suruyorum. böylece gün boyu akmadıgı için catamda kalem tasımama da gerek kalmıyor. kesinlikle denemelisin. ama kalemin sogudugundan emin ol.
emily göz kalemini ben 1 milyona almıstım.. okadar varmı onun fiyatı 5 ytl civarında.. gidip biraz daha alim barii.. kullandım için rrahatlıkla söyleyebilirimki güzel kalem dogrusu
emily marka göz kaleminin yeşil tonları çok harika çok belli vede yağ gibi kayıyo göze sürerken ben çok memnunum bide flormarın güzel ama emily kadar değil fiyatıda 5 ytl filan olacak
bu kalemi ben 1 ytlye alıyorum cok ii sürülüyo ama cokk cabuk akıyo saga sola bulasıyo dagıtmadanda kalıp gibi duruyo gözde dagıtıncada cok belirginligi kalmıyo..