Kizlarrr

Minnakhatunkisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
10
0
86
36
Merhaba arkadaşlar önceden konumu açtığım kişiler bilir. Şükür nişanı atlattık kayınvalidenin istediği değil benim dediğim oldu istediğim kıyafeti giydim istediğim gibi saçımı yaptım. Zorda olsa istediğim salonu tuttular ams biraz nişanlımı üzdüğümu düşünüyorum kızlar. Arada kaldı adam beni sevdiğinden katlandı Her şeye bundan sonra kayinvalidem kafami yiyecek darından hareketinden anlıyorum ne yapmalıyım bundan sonra kizlar

Sizin gununuz tabiki sizin istediginiz gibi olacak kaynananz kendi dugununde yapsaymis istediklerini ön yargili olmayin belki de normal davranacak davranislarina gore mesafeyi ayarlarsiniz

Ayın 28 de yaptık nişanı anca yazabildim buraya bilmiyorum ama hissediyorum bi seyler yapacağından iğneleyici konuşuyor. Nişanlım ile aramı bozmasından korkuyorum

Öncelikle hayırlı olsun. Bu nişanınızla sizin gününüz neden kayinvalideniz karışıyor ki. Tabiki aileler bazı konularda kendi dedikleri olsun isterler ama bu kadarı da fazla.Giyeceginiz kıyafete saçınıza karışma hakkını kendinde nasıl bulur veya nişanınız neden buna müdahale etmez. Ama siz yine de kendi istediğiniz ve içinize sinen şekilde yapmışsınız tebrik ederim sizi. Çoğu kişi hayır diyemediği için böyle gunlerin tadını çıkartamıyor. Şimdi düğün var önünüzde ve kayinvalideniz yine her şeye müdahale etmeye çalışacak homurdanacak belki surat asacak nişanliniz da arada kalacak ama arayı bulmak yine ona düşüyor. Memnun olmadığın içine sinmeyen şeyleri annen böyle böyle diyor yapıyor falan demek yerine ben söyle düşünmüştüm senin düşüncen ne veya bu bizim hayatımız evimiz düğünümüz beraber karar verelim falan derseniz belki işe yarar. Umarım en hasarsız şekilde atlatırsınız.

Inşallah canım nişanlım dünya tatlısı biri bazı şeylere sırf onun hayrina katlanıyorum düğünü de atlatayım bi şey istemiyorum artık kazasız belasız . Söylediklerin için teşekkür ederim

kv neden elbisenize karışıyor ki, ne alaka? buna tabi ki karşı çıkacaksınız, nişanlınızın üzülmesi bile saçma. onun kaşrı çıkması lazım aslında annesine.

kv neden elbisenize karışıyor ki, ne alaka? buna tabi ki karşı çıkacaksınız, nişanlınızın üzülmesi bile saçma. onun kaşrı çıkması lazım aslında annesine.
Ben nişanlımin üzülmesine katlanamıyorum canım. Biraz eski kafalı canım kv eskilerin yaptığı gibi olmasını istemişti nişanı neyse ki benim istediğim gibi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…