• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu kızlarrr yemek odası kendi evim oluncamı alsam

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar ben ilk başta kiracı olarak oturcam sizce yemek odası alsammı ev satın aldığımda da mı? alsam yardım edin yaa ev alırsakta cizilir edilir die korkuyuorm fikriniz nedir?

kendi adıma konuşursam şöyle yapardım kiracı olarak uzun yıllar geçireceksem alırdım gençliğimde kullanamayacaksam ne zaman kullanıcam ama 3-4 yıla kalmaz kendi evimize geçeriz durumu varsa beklerim çünkü taşınırken gerçekten yıpranıyo ayrıca yeni taşınılan evin büyüklüğü küçüklüğü de sıkıntı oluşturabilir mobilyaların yerleşimi ve duruşu açısından

kızlar k.bakmayın yeni açtım ancak nişan telaşları var bende bilmıyorum aile dğün oldktan snra ev alırız dio bende istiorum beendiğim model bile var kaç zamandan beri evi tuttuk salon büyük o yuzden alsam mi die tereddutteydim evet güzel fijkirler gelmş kızlar teşkkrler alıcam ya eksk kalmsın bşi ev alıncada kullanırm ne olcak 2kşiyiz zaten ;)

yerin varsa durumun varsa al aman senlemi yaşlancak

teşekkür ederm bende almaya kararlıyım ama bakalım ne olcak hala kafam karışık aaslında alıp almama konusunda evlenceğim kiişi asgari ücretli çalışıor daha dkkatli olmaya çalışırım artık ne yapıyım :(

bencede al canım zaten çok kirada kalmayacakmışsın öyle vitrin falan almanada gerek yok konsol ve yemek masası yeter bende öyle yapacağım daha kullanışlı

Bence almalısın çünkü soradan almaya durumlar müsait olmayabilir, ben bir evin tam kurulmasından yanayım ufak tefek bişey degilki bu soradan alasın , herkes ev alınca mı alıyor şekerim yemek odası yemek odasıdır :34:

Ben de şöyle bi bi kaç sene kirada yaşayacak olanlardanım.
Açıkçası ben salona koltuk takımı almayı düşünmüyorum. Kendi evime geçince evime uygun bi şekilde almayı, halısını perdesini ona göre yaptırmayı düşünüyorum. Şimdiki eve uygun olarak alınsa koltuğu halısı perdesi, büyük ihtimal kendi evine geçince ya halı ortada küçük kalıcak, ya perdeler kendi evinin camına uygun olmucak vs vs.
Her şeyi sil baştan yeniden alıcaksın.
Tuttuğunuz evin salonuna büyük demişsin, orayı böyle ferah ferah döşeyip oturma odası olarak kullanabilirsiniz :) Oturma odası olan kısma da yemek masanı sandalyeni alırsın belki, konsolunu koyarsın, bi halı atarsın ortaya, normal sade bide perde alırsın tamam :) Hani misafir gelince yemek odası olur mesela.
Ben böyle düşünüyorum :) Daha sonra kendi evime geçince gönlümce, evime uygun alıp döşemeyi düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Back
X