c_n AŞK'sın sen... Kayıtlı Üye 30 Ekim 2007 1.110 117 41 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi EylxuxlRana #21 EylülRana .!.: Kızlarr doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişimm:)) Allahh isteyen herkese nasip etsin inşalahhh Genişletmek için tıkla... tebrik ederim canim.saglikla gelsin insallah a.s.
EylülRana .!.: Kızlarr doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişimm:)) Allahh isteyen herkese nasip etsin inşalahhh Genişletmek için tıkla... tebrik ederim canim.saglikla gelsin insallah a.s.
I iskender Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2010 76 0 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi EylxuxlRana #22 EylülRana .!.: Kızlarr doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişimm:)) Allahh isteyen herkese nasip etsin inşalahhh Genişletmek için tıkla... çok sevindim... hayırlı olsun.. allah analı babalı büyütsün insallah..
EylülRana .!.: Kızlarr doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişimm:)) Allahh isteyen herkese nasip etsin inşalahhh Genişletmek için tıkla... çok sevindim... hayırlı olsun.. allah analı babalı büyütsün insallah..
EylxuxlRana Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2007 180 1 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi EylxuxlRana #23 Saolun kızlarr teşekkürler:))