Gebeliğe Hazırlık Kizlarrr, ovulasyon testi ilk bes dk da ki sonuc mu yoksa bekledikce olusan sonucmu dogru?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Kizlar ovulasyon takibi yapiorumda hala silik cizgi. Koyu cizgiyi yakalayan arkadaslar tam olarak koyu cizgiden 14 gun sonra adet oldunuzmu ?

Canım o senin kendi döngünle alakalı bir durum 14 günlük süre 28 günde bir adet görenler için geçerli ben geçen ay 17. Günümde adet oldum benim döngüm 30 günde bir mesela

Hayir luteal faz herkeste ayniymisya yani yumurtlama ve adet arasi sure . Dusundumki hani ovulasyon takip edip pik yakalayan ama o ay hamile kalamayip adet olan kisi, cidden 14 gun sonra adet oldumu aceba?

Hayir luteal faz herkeste ayniymisya yani yumurtlama ve adet arasi sure . Dusundumki hani ovulasyon takip edip pik yakalayan ama o ay hamile kalamayip adet olan kisi, cidden 14 gun sonra adet oldumu aceba?
Ben şimdi takvimime baktım kasımda yumurtlamadan 16 gün sonra adet görmüşüm bu ay da Bugün 15. Günüm hala adet olmadım ve 2 günüm var

Ben pik gördükten 17gün sonra regl oldum bu ay. Hatta kan bile verdim ovülasyon testim tekrar koyulaşmaya başlayınca hamile miyim acaba dedim ama kan verdiğim gün regl olmuştum.

Ben hep pik gordukten 14 gun sonra adet oldum, döngu 28 gun,

Isallah canimmm, test yaptinmiii?cok heycanli. Hangi gun test yapmayi dusunuosun?

Kuzu senin duzenliymis benim merak ettigim asil konu luteal faz tum insanlikta 14gunmu? Yani adet dongusu biraz uzun bide duzensiz olan birinin ovulasyonda pik yakaladiktan 14gun sonra regl olup olmadigi kafama takilan.

Buarada arkadaslar topikteki soru hakkinda ne dusunuosunuz? Ovulasyon testi yapioruzya ilk bes dk olan sonucmu dogru sayiliyor cunku bekledikce cizgiler iyce koyulasiyorya ona gore mi karar vermek lazim?

Buarada arkadaslar topikteki soru hakkinda ne dusunuosunuz? Ovulasyon testi yapioruzya ilk bes dk olan sonucmu dogru sayiliyor cunku bekledikce cizgiler iyce koyulasiyorya ona gore mi karar vermek lazim?
İlk 10 dk diye biliyorum canım zaten pik günü hemen belli ediyor ben de... Yumurtlamadan 14. gün sonra regl oluyorum herkeste aynı olmalı engelleyici sağlık sorunu yoksa.. Sayarken dahil hariç gibi farklı sayımlarda ve pik gününün 2 gün üst üste olması vs durumlarda sayı farklı elde ediliyor.. Pik hariç sayarak 14.gün regl başlıyor..

C curbin peki pik oldugu gunleri degerlendirebilmismiydin?
Pikten 1 gün öncesini değerlendirmiştik bilmeden. Ne pik gününü ne de çatlamaları eşimin rahatsızlığndan dolayı değerlendiremedik malesef. Ama pikten 1 gün önce ilişki olduğu için yine de spermlerin 3-5 gün yaşayabildiği ihtimaliyle bir umut beklemiştim ama olmadı tabi

hayirlisi olsun canim uzulme olacak isallah bu senenin hepimize guzel guzel bebisler getirmesini diliyorum,iyi dusunelim iyi olsun

Kizlar bu simdiye kadarki testlerim hala yumurtlamamisim gibi duruo demi?

Eklentiler

• 20210109_195504.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…