Kizlarrr nasil cilve yapilirrr yardimm

Snnyldzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
147
45
48
28
Kizlar 3 yildir evliyim. 2 düşükten sonra bir kızım oldu çok şükür 2 yaşında. Önceden nazlı cilveli bir kızdım. Ama 2 kürtaj ve zor hamilelik geçirdim birde bunu yanında yaşanılanlar beni çok yıprattı. İlişkimizi de bence. Eşimde hiç bir problem yok beni seviyor bende onu seviyorum biliyorum. Trajikomik ama sorun cidden bende eski neşemi istiyorum neler yapabilirim bana yardım edin lütfen. Yargılamadan cevap verirseniz sevinirim teşekkür ederim..

İçinizden gelmiyorsa zorlayarak olmaz bu şeyler. İçinizden gelmesi lazım. Eğer bu her iki tarafın etkisiyle terapiye gitmenizi öneririm. Tamamen hayat temponuza ve önceliklerinizin değişmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Valla kızım 10 aylık cilveyi değil duşu düşünüyorum hep.
Kocam bey de peşimde ama işte halim yok halim.
Bence cilveyi tetikleyen şeyler yok aranızda. Eşin o dokunuşları yapıyor olsa sen zaten cilveli olursun. Kendi kendine mi yapacaksın cilveyi ? Adam az el atsın asjsjjs

Evet önceliklerimiz kızımız oldu haklısınız. Terapiye gitmeyi önerdim bende istiyorum fakat yoğunum diyor bir gün planlayalim basbasa kalalım falan dedi o gün için ne yapacağımı bilemedim malesef

Evet önceliklerimiz kızımız oldu haklısınız. Terapiye gitmeyi önerdim bende istiyorum fakat yoğunum diyor bir gün planlayalim basbasa kalalım falan dedi o gün için ne yapacağımı bilemedim malesef
Çocuğu 5-6 saatliğine varsa bakıcıya yoksa babanne ya da anneanneye bırakın bence (imkan varsa) . Kendinize zaman ayırın. Başbaşa vakit geçirin aktivite yapın. Sonrasında bence bişeyler düzelecektir.

Ya hahahaha aynı durum bende de hal yok ya istiyorum ama sanki zaman bana yetmiyor dinleyemiyorum birde benim kiz hala uyumuyor iyice yoruldum.. Ben hazirlanmazsam o bekler ben hazırlanana kadar malesef geçen konustuk yalniz kalamıyoruz bir gün planlayalim dedi bakalim

Çocuğu 5-6 saatliğine varsa bakıcıya yoksa babanne ya da anneanneye bırakın bence (imkan varsa) . Kendinize zaman ayırın. Başbaşa vakit geçirin aktivite yapın. Sonrasında bence bişeyler düzelecektir.
Babaanne yirt dışında anneanne il dışında yaşıyor.. Bu aralar çokta misafir geldi bize bas basa kalamadık. Bencede yalnız kalsak düzelecek gibi ama kalamıyoruz

Ya çok zor değil bence geçerken bı surtunup geçmek bı orasını burasını elleyip geçmek, yani illa göstere göstere cilve gerekmez ki dokunursun uyarirsin biraz sokulursun zaten adam uca uca gelir gelmiyorsa problem vardır kopukluk vardır ilişki de, yoksa günlük işlerin içinde bile bı elleyip aklına düşür yani 18haftalik hamileyim herşey yasak yine de ellerim geçerken otururken bı ellemeden gecmem, 3yasinda da bı oğlum var ne olursa olsun bı şekilde vakit ayırmaya çalışıyoruz bunlar için ne bileyim biraz canlı tutuyor biz ayirmazsak vakit bulunmuyor cunku

Ya benim bahsettiğim günlük dokunmalar değil aslında hani ilişki esnasindan bahsediyorum . Iyi dokunmalar aman boş geçme

Türkiye’de anne olmak niye bu kadar zor ve yorucu
Hic sorma tek cocuk var neye yoruyorsun diyorlar. Kuzeni bitse yigeni bitmiyor yigeni bitse ablaları abileri bitmiyor 10 kardeş 36 yigeni var ee bizde genciz herkes bize gelip eğlenmek istiyor. Ama kimse demiyor bu kiz hem yemek hem cocuk hem misafir hemde ilişkiyi nasil güçlendirsin... velhasıl gerçekten zor

Eşiniz de biraz sizi nazlarsa kendinize gelirsiniz yavaş yavaş. Yaşadığınız şeyler hiç kolay değil. Sizin yerinizde kim olsa zorlanırdı. Belki beraber terapistten falan yardım alabilirsiniz

Eşiniz de biraz sizi nazlarsa kendinize gelirsiniz yavaş yavaş. Yaşadığınız şeyler hiç kolay değil. Sizin yerinizde kim olsa zorlanırdı. Belki beraber terapistten falan yardım alabilirsiniz
Yani kimsenin zorlanmasıni istemem fakat gerçekten böyle görülmesi içimi bir nebze olsun ferahlatıcı çünkü tek ben böyleyim yada atlatamadım diye düşünüyorum

Yani kimsenin zorlanmasıni istemem fakat gerçekten böyle görülmesi içimi bir nebze olsun ferahlatıcı çünkü tek ben böyleyim yada atlatamadım diye düşünüyorum
Bence öyle düşünmeyin. Yani şu an sizin yerinize kendimi koydum da ki ben çok da öyle duygusal değilim ama yine de kaldıramam yani. Bence gayet güçlü bir kadınsınız Her şey yoluna girecektir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…