- 6 Aralık 2019
- 391
- 342
- 103
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isterseniz erken gebelik testi alıp yapabilirsinizKızlarrr adetim bittikten hemen sonra ilişkiye girdik adetim biteli 12 13 gün oluyor bu aralar benim midem bulanıyor gibi oluyor ama istifa edemiyorum karnımın alt kısmına kramp gibi sancılar giriyor ama 5 sn kadar hamilemiyim sizce çok istiyorum![]()
Testi ilişkiden bir hafta sonra yaptım tek çizgi çıktı acaba hani hamile olsam bile çok erken diye çıkmayabilir miTest yaptirsaniz
bazen hemen çıkmayabiliyor sanırım en sağlıklısı kan testiTesti ilişkiden bir hafta sonra yaptım tek çizgi çıktı acaba hani hamile olsam bile çok erken diye çıkmayabilir mi
Testi ilişkiden bir hafta sonra yaptım tek çizgi çıktı acaba hani hamile olsam bile çok erken diye çıkmayabilir miyani bunu böyle bilmemiz imkansız test yap bakalım
Hamileymiş gibi hissediyorum bakalım inşallah hamişimdirbazen hemen çıkmayabiliyor sanırım en sağlıklısı kan testi
umarım gebesinizdir :)Hamileymiş gibi hissediyorum bakalım inşallah hamişimdir![]()
8 gün var şu an adet günümebiraz sabret en güzeli gününün geçmesi ,
hertürlü 6 haftadan sonra kese ve bebek görülüyor ,
inşallah vardır
Umarım inşallahumarım gebesinizdir :)![]()
Hadi inşallah canım ya1 gün gecikti adetim dur bakalım bekleyelim![]()
İnşallahh canım yaHadi inşallah canım ya
İnşallahh canım ya
[/QUOTE belirti varmı cnm
Bulantım oluyor ama olmayan mide bulantısı karnımın alt kısmında hafif şişlik var ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum hiç birşey yapasım gelmiuor nNe gibi