Gelinlik Modelleri kızlarrr gelinliğim hakkındaa bilgiii lütfennnn

temin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
73
6
28
İstanbul
kızlar gelinliğimi beğenerek diktirdim ama giydikten sonra çokta beğenmedim ne gibi ekskleri var sizdee bakarmısınızzz (( düğünüme 14 gün varr....

arka kısmıda şu şekilde ben fiyonklarını koydurmayacagım daha güzel durur diye düşündüm. .

kollar omuzlar daralınca fiyonklar kesinlikle gidince bence çok daha iyi duracaktır..

Gelinligin üst tarafı sana bi tık bol durmuş.canım.
Bence fiyonk taktırma.taktrırsan gelnlikle aynı renk olmasn.
Fiyonk yerine daha hosg bi aksesuar takabilirsin.

fiyongu kaldırıp birazda daralttık mı üst tarafı tamamdır.bir de fermuar yeri çok belli olmuş gizli fermuar gibi olsaymış.

Biraz daha geniş omuz ister bu gelinlik, omuzları küçültmeniz gerek bu yüzden. Kolları da biraz daralttırırsanız daha iyi olur.

Beldeki fiyonk kalabilir bence hatta braz daha küçüğü olsa daha iyi olur ama alttakileri çıkartıp aynı gelinliğin ön kısmı gibi olsa gayet iyi olur illa aksesuara gerek yok bence:)

fiyongu kaldırıp birazda daralttık mı üst tarafı tamamdır.bir de fermuar yeri çok belli olmuş gizli fermuar gibi olsaymış.

acaba bu fermuar yeri sonrada gizle
Biraz daha geniş omuz ister bu gelinlik, omuzları küçültmeniz gerek bu yüzden. Kolları da biraz daralttırırsanız daha iyi olur.

nasıll yanii omuzlar dar mı kalmış yanii ALLAHH okadrr ekskk nasıl düzeltrcemm (

acaba bu fermuar yeri sonrada gizle

nasıll yanii omuzlar dar mı kalmış yanii ALLAHH okadrr ekskk nasıl düzeltrcemm (
koltuk altına geniş durmus gelinlik canım kollarla beraber daraltırsan sorun cözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…