• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlarrr gelinliğim hakkındaa bilgiii lütfennnn

evett fiyonkk istemiyorumm zaten ama o olmazsa nasıl bir aksesuar olabılırkii :KK43:

Fiyonklari kaldır.
Başka bişey yaptır.
Yada tek btane yaptır toz pembe renginde. Yada şöylede olabilir.
adefa7bf6b008a2f99e19f73d44ec947.jpg
images (2).jpg

fermuarı değiştirebilmen mümkün olabilir daraltma işlemi yaptırırsan eğer.

evet üstteki mor güzel durmuşş..pekii bişeyy daha belimdeki o ince drapelr biraz daha yukarı alınır mı ki ?
denerken giydiğin çamaşır düğünde giyeceğin çamaşırmı drapeleri biraz daha genişletirse göğüs kısmı dik durur ama boyunu kısaltır
bu arada kolundaki etiket neyin etiketi

denerken giydiğin çamaşır düğünde giyeceğin çamaşırmı drapeleri biraz daha genişletirse göğüs kısmı dik durur ama boyunu kısaltır
bu arada kolundaki etiket neyin etiketi

hayrr düğünde giycegm iç çamaşrı değil canım gelinlk atalyoden yeni geldigi için ilk denememdi..etikette firmanın etiketi olması lazım :))

evet üstteki mor güzel durmuşş..pekii bişeyy daha belimdeki o ince drapelr biraz daha yukarı alınır mı ki ?
Hayır sorun üst tarafnda kollarn ble genış daraltma yaplması lazm.
2 haftada herşey olur.skntya sokma kendini.o fiyonkları kaldır btane koy ve renkli yaptir.sana nacizane tavsiyem canım.

Hayır sorun üst tarafnda kollarn ble genış daraltma yaplması lazm.
2 haftada herşey olur.skntya sokma kendini.o fiyonkları kaldır btane koy ve renkli yaptir.sana nacizane tavsiyem canım.

pekalaa skıntıı yokk herşeyy halledilrr fiyonklar gidr biri kalrr :) bakalımm bu işlemler bitince inş düğünmde giyebilirrmm yoksa çirkn bi gelin olurmm :((

pekalaa skıntıı yokk herşeyy halledilrr fiyonklar gidr biri kalrr :) bakalımm bu işlemler bitince inş düğünmde giyebilirrmm yoksa çirkn bi gelin olurmm :KK43:(

Hayır olmazsın canım.ben 1 haftada kaçkere daraltıp açtırdm şekil verdm gelnlgme ooo

pekalaa skıntıı yokk herşeyy halledilrr fiyonklar gidr biri kalrr :) bakalımm bu işlemler bitince inş düğünmde giyebilirrmm yoksa çirkn bi gelin olurmm :KK43:(
hallederler ben fermuarlı gelinlik almıştım o arada kilo aldım giremedim içine fermuarı söküp ip taktılar

ama sonucu iyi olduu demii yanıı vakıt bunlarıı yapacak şekldedr inş.hem bunlr benı çagrmasada gel diye ben gdeymm ara ara yoklaymm :)
Kesnlikle ara ara gt ve kontrol et.ben istanbuldaydm ankarada gelnlik diktirdm düşün 1 hafta yalnzca gelngmin başnda durdum.ama çok gzel oldu.bende fiyon yaptrdm.

Kesnlikle ara ara gt ve kontrol et.ben istanbuldaydm ankarada gelnlik diktirdm düşün 1 hafta yalnzca gelngmin başnda durdum.ama çok gzel oldu.bende fiyon yaptrdm.

ozamann hafta içii hemenn gtmelıyımm yaptrcagm herseyıı söylemelıymm evet evett eksk bişym olmasınn bnimde inş güzel olurr :)

bence fiyonk dursun ama en üstteki kalsın, ya da pembe mor filan yap tek bi tane
bi de tabi ki bedenin sana göre ayarlanması lazım, kollarını da daralttır bol olmasın

Gelinliği çok beğendim. Rabb'im her şeyi içinize sindirsin ve hayırlı bir evliliğiniz olsun. Fiyonklar gayet hoş duruyor ama eğer istemiyorsanız biri kalacak şekilde olursa da güzel olur. Hayırlı olsun.

bence fiyonk dursun ama en üstteki kalsın, ya da pembe mor filan yap tek bi tane
bi de tabi ki bedenin sana göre ayarlanması lazım, kollarını da daralttır bol olmasın

aynen bnde tek bir tane düşünüyorum o şeklde olucak kollar omuzlar bıraz daha daraltıp toparlanınca iyi olur inş :)

Back