- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Var gibi canımKızlar test yaptım 10 sn sonra ikinci silik çizgi cıktıregl 5 gün var gebelik varmıdır
TebriklerKızlar test yaptım 10 sn sonra ikinci silik çizgi cıktıregl 5 gün var gebelik varmıdır
İki farklı testte de silik cıktıVar gibi ama emin olamadım
Kan testi vermeye gidiyorum canım inşallah vardırTebrikler
Hayırlı olsun o zamanİki farklı testte de silik cıktı
Var gibi görünüyor benimde regle bir gün kala silik çizgi çıkmıştıKızlar test yaptım 10 sn sonra ikinci silik çizgi cıktıregl 5 gün var gebelik varmıdır
Hayırlı olsun o zaman
Bak canım birdaha cektim fotoğrafınıGördüm silik çizgiyi aile hekimim silikte olsa gebelik olacağını demişti o yüzden adet gününüz de tam yapın bence daha net çıkabilir
İnşsllah bitanem sonucu beklıyorumGozunuz aydn degeriniz 15 20 li rakamlarda çıkar tahminimcem insallah saglikla devam eder
Bak bu da net hali canımVar gibi görünüyor benimde regle bir gün kala silik çizgi çıkmıştıAllah gönlünüze göre versin
RABBIM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM ,Rabbım size de nasip etsin en kısa zaman daHayırlı olsunbize de dua et
Var canım çok belliBak canım birdaha cektim fotoğrafınıinşallah kan testini beklıyorum ☺
Var çizgi 2 gün bekleyin tekrar yapın koyulaşırsa kesindirKızlar test yaptım 10 sn sonra ikinci silik çizgi cıktıregl 5 gün var gebelik varmıdır
Canım hamileyim kan sonucum 31.3Var çizgi 2 gün bekleyin tekrar yapın koyulaşırsa kesindir
Hamileyimmm canımmmmVar canım çok belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?