- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.628
- 108
- Konu Sahibi sevvalllllll
Hayırlı olsun ben 2 hafta önce ögrendigimde 55.10 Du bende de silik çıkmıştı demekki sen benden de erken fark etmişsinCanım hamileyim kan sonucum 31.3![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun ben 2 hafta önce ögrendigimde 55.10 Du bende de silik çıkmıştı demekki sen benden de erken fark etmişsinCanım hamileyim kan sonucum 31.3![]()
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağıniza alınHamileyimmm canımmmmkan sonucum 31.3 cıktı
![]()
Kuzum benım hiç belirtim yoktu vallaha öylesine yaptım cıktı sonra kan verdim cıktıHayırlı olsun ben 2 hafta önce ögrendigimde 55.10 Du bende de silik çıkmıştı demekki sen benden de erken fark etmişsin
Canım kan testi verdim 38.2 ile hamileyimVar gibi ama emin olamadım![]()
Hamileyim canım kan da da cıktıVar gibi canımhayalet çizgiyi gördüm ben
regle daha olduğu için çok net çıkmamış
![]()
Bende de yoktu içime dogdu benim her namaz kıldıgım da elim karnıma gidiyordu test yaptım silik çıkınca ögrendik bide bende pcos var yani tamamen mucize oldu hayırlı olsun tekrar inşallah ikimizde sag salim kucağımıza alırızKuzum benım hiç belirtim yoktu vallaha öylesine yaptım cıktı sonra kan verdim cıktı![]()
Maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin bize de bol bol dua et ❤Canım kan testi verdim 38.2 ile hamileyim![]()
Hayırlı olsun çok sevindim canım bana da dua et inşaAllah Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinBak canım birdaha cektim fotoğrafınıinşallah kan testini beklıyorum
![]()
İnşAllah bitanem inşAllah insan hissediyor demekki bunu anladım benBende de yoktu içime dogdu benim her namaz kıldıgım da elim karnıma gidiyordu test yaptım silik çıkınca ögrendik bide bende pcos var yani tamamen mucize oldu hayırlı olsun tekrar inşallah ikimizde sag salim kucağımıza alırız
Darısı sizlerin başına inşAllah canım :) ben hiç belirti yaşamadım yani belirtiden sayılacak şeyler yaşamadım ama şunu söyleyeyim yumurtlama günlerini çok iyi takıp et ben adetten sonra hemen çalışmalara başladım her gün bırlıkte oluyorduk ve yumurtlama günüm ayın 31 i idiCok sevindim darisi bizlere. Hemen buze ilk fark ettigin belirtileri yaz
Dualarım sizinleHayırlı olsun çok sevindim canım bana da dua et inşaAllah Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin![]()