Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr gebelık varmı bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benım hiç belirtim yoktu vallaha öylesine yaptım cıktı sonra kan verdim cıktı
Bende de yoktu içime dogdu benim her namaz kıldıgım da elim karnıma gidiyordu test yaptım silik çıkınca ögrendik bide bende pcos var yani tamamen mucize oldu hayırlı olsun tekrar inşallah ikimizde sag salim kucağımıza alırız

İnşAllah bitanem inşAllah insan hissediyor demekki bunu anladım ben

Cok sevindim darisi bizlere. Hemen buze ilk fark ettigin belirtileri yaz
Darısı sizlerin başına inşAllah canım :) ben hiç belirti yaşamadım yani belirtiden sayılacak şeyler yaşamadım ama şunu söyleyeyim yumurtlama günlerini çok iyi takıp et ben adetten sonra hemen çalışmalara başladım her gün bırlıkte oluyorduk ve yumurtlama günüm ayın 31 i idi Sonrasında ben 3 2 boyunca devam ettik yine sonra 1 güne indirdik :) ben 31 inden sonra yani yumurtlamadan 3 gün sonra test yaptım negatif cıktı sonra kan vermeye gittik değerim 0,100 cıktı yani gebelik yok sonrasında aradan 6 gün geçti yani bugün ilk önce idrar testi yaptım 10 sn içinde hemen ikinci silik çizgi cıktı sonra farklı markanın yaptım ondan da hemen 10 sn içinde pozitif çıktı sonra kan vermeye gittim pozitif cıktı anladım ki gebeyim Rabbım size de nasip etsin ama en Cok kaşıntılarım ve yorgunluğum vardı ve aşırı derece de agrasiftim bunun yanında iştahım açıldı ve birden ayağa kalkınca göz kararmalarım vardı ve akıntım çoktu canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…