Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonukızlarrr.... evgörün viva koltuk takımı nasıl sizce??
teşekkürler canım, bu takımdan yaptırmayı düşünüyorum sadece yan yastıklarını beğenmedim şu yuvarlak ortası taşlı yastıklar sanki daha çok yakışır gibi geldi bana
canım bende çok beyendim. bende salonumu yanilicem. sen nerde yaptıracaksın. ya da karar verdin mi gidip yerinde gördünmü aynı burdaki gibim,i duruyor koltuk. bana fikir verirmisiniz.
canım bende çok beyendim. bende salonumu yanilicem. sen nerde yaptıracaksın. ya da karar verdin mi gidip yerinde gördünmü aynı burdaki gibim,i duruyor koltuk. bana fikir verirmisiniz.
yok canım daha görmek nasip olmadı.eşimin tanıdığı bir mobilyacıya yaptırcam inşallah koltuklara uygun yemek odası takımı arıyorum ondada karar verebilirsem bu ay sonu gibi sparişlerini vericem.koltukların resimlerden daha güzel olduğunu düşünüyorum çünkü nette bakıp beğenmediğim koltuklar yerinde giidip bakınca çok daha güzel duruyorlar. eğer görüpte beğenmez olursam yazarım yine...