Gebeliğe Hazırlık Kizlarrr dostinexxx icenler yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu hapı kullanırken korunmasız bi ilişki yasadim hamile kaldım . Kotu bi etkisi olmadi çok şükür

Değerim 52ydi canım 1 ay içtim. Değerin kaca düşmediğini öğrenemeden hamile kaldım zaten
Iyi masallah cnm benimde 30 degerim insallah dusmustur 8 lik verdi doktor suan 2 tane kaldi ama icmeye korkuyorum ya gebelik varsa diye dusunuyorum siz 2 tane olan mi 8 tane olanimi ictiniz

Iyi masallah cnm benimde 30 degerim insallah dusmustur 8 lik verdi doktor suan 2 tane kaldi ama icmeye korkuyorum ya gebelik varsa diye dusunuyorum siz 2 tane olan mi 8 tane olanimi ictiniz
Bende 8li içtim canım. Hamile olduğumu bilmeden içmişim bi süre ama bişey olmadi çok şükür sağlıkla doğdu bebişim

Canim gebelik belirtilerin nelerdi ne zaman hissettin belirtileri
Ben pek bişey hissetmedim canım. Öğrendiğimde 6 haftalikti . Adet olcakmisim gibi ağrılarım vardı. Sağ kasık ağrısı bel ağrısı bide şişkinlik vardı. Hamile olduğumu düşünmemiştim ader olcam diye düşündüm hep . Ama hamileymisim

Bende 8li içtim canım. Hamile olduğumu bilmeden içmişim bi süre ama bişey olmadi çok şükür sağlıkla doğdu bebişim
allah bagislasin canim rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu benim de iste en son 2 hap kaldi adetimede 2 gun kaldi icmedim dusmustur diye dusundum 30 du prolaktin bide tam ictim 6 tane bakalim hayirlisii

Ya 30 çok aşırı yüksek değil ki 8 lik çok degil mi? Benim 111 di 8 lik içtim hemen düştü sizin 0.20 lere kadar inmiştir etkili bir ilaç zaten sizin yerinizde olsam sağlık ocağında iki dk kan verip baktiririm düştüyse hiç devam etmeyin bence.

30 du 8 lik verdi hemde sabah 1tam aksam 1 tam 7 gün sonra yine sabah1 aksam 1 tam oyle 6 tane ictim 2 tane kaldi icmedim adetimede az var gebelikten suphelendigim icin sali gunu adet gunum olmazsa bir kac gun gecince kan vermeye giderim

allah bagislasin canim rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu benim de iste en son 2 hap kaldi adetimede 2 gun kaldi icmedim dusmustur diye dusundum 30 du prolaktin bide tam ictim 6 tane bakalim hayirlisii
Senin yüksek degilmis canım düşmüştür mutlaka. Çok yüksekte değilmiş niye tam vermiş acaba ben yarım yarım iciyodum

30 du 8 lik verdi hemde sabah 1tam aksam 1 tam 7 gün sonra yine sabah1 aksam 1 tam oyle 6 tane ictim 2 tane kaldi icmedim adetimede az var gebelikten suphelendigim icin sali gunu adet gunum olmazsa bir kac gun gecince kan vermeye giderim
Aynen içmeyin bence de. Hamile kalmış da olabilirsiniz. Şaşırdım hem de tam için demiş yarım alıyor normalde bilemedim . İnşallah gebelik olur

Aynen içmeyin bence de. Hamile kalmış da olabilirsiniz. Şaşırdım hem de tam için demiş yarım alıyor normalde bilemedim . İnşallah gebelik olur
Evet cnm bende okuyorum herkez yarim ve haftada 2 gun aralikli gunler benim sabah aksma bide bende icmeme karari aldim bakalim hayirlisi allah herkese nasip etsin olursa burdan yazarim insallah

Merhaba bende kullanıyorum salı ve perşembe yarım yarım değerim 39 çıkmıştı. 3 adet hapım kaldı inşallah güzel sonuçlar elde edebiliriz

Kizlar az once test yaptim ve hemen cikti sizde bir bakarmisiniz ama dosya yukleyemiyorum nasil olacak

merhaba dostinex kullananlar varmi kullanip etkisini goren hamile kalan birde ben bu ay kullandim hamilelik var gibi hissesiyorum ve 2 tane hapim kaldi icmedim birsey olur diye bilemesim yardim edin bilgisi olanlar yazabilirmi

Benim prolaktinim de 30 kusurlerdeydi sadece 4 tane ictim. Sali cuma yarim seklinde zaten dustugunu goguslerimin icinin bosalmasindan anlamistim. Benim doktorum korunmami soyluyordu bu ilaci kullanirken. Ben son adet tarihim boyunca sali cuma seklinde 4. Kereyi aldim ve bir daha icmedim. Cunku korunmasiz iliski yasayip artik hamile kalmak istiyordum. Adetten 2 gun sonra doktora gittim dusmustur yuksek degildi zaten dedi alttan usg ile bakti bir yumurtan buyumus dene dedi. Hemen hamile kaldim zaten eger supheniz varsa icmeyin bence zaten cok dusukmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…