- Emoji Skoru
- 278
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Deniz yazici
-
Yani test yaptirsaydin daha iyidi tabi ama olsun icini rahat tut. Biliyorsun bu hormon stresle yukseliyor.Insallah canim cumlemize insallah son 2 hap kalinca icmedim korktum
Oyle hissettim cnm icmek istemedim cekindim biraz bakalim adetime 3 gun kaldi adet olursam zaten tekrar baktirmaya gidicemYani test yaptirsaydin daha iyidi tabi ama olsun icini rahat tut. Biliyorsun bu hormon stresle yukseliyor.
Bana korunun demedi ama ben okuduklarim kadariyla hamile oldugunuzu anladiginiz zaman ilaci kesin diye bemde icmedimHapı kullanırken korun demişti bana doktor siz hamile olabilirim 2 tane kala bıraktım diyorsunuz. Demek ki zararı olmuyor kullanırken denemenin
Doktordan doktora değişiyor demek ki. İnşallah sağlıklı bir evlat nasip olur dileyen herkese hayırlısıylaBana korunun demedi ama ben okuduklarim kadariyla hamile oldugunuzu anladiginiz zaman ilaci kesin diye bemde icmedim
merhaba dostinex kullananlar varmi kullanip etkisini goren hamile kalan birde ben bu ay kullandim hamilelik var gibi hissesiyorum ve 2 tane hapim kaldi icmedim birsey olur diye bilemesim yardim edin bilgisi olanlar yazabilirmi
Insallah canim bende oyle hissesiyorum ama daha adetime var test falanda yapmadim sadece hisDoktordan doktora değişiyor demek ki. İnşallah sağlıklı bir evlat nasip olur dileyen herkese hayırlısıyla
Benim 31 cıktı. Haftada iki gün yarım yarım kullan dedi. Ama ben de tamamını içmedim açıkçası. Denemeye de başladığım söylenemez doğru düzgün hayırlısı bakalım hepimiz içinBenim prolaktin 30 cikti doktor bana 8 tablet olandan yazdi 7 gunde 1 gun sabah aksam tam al dedi
Canim adetime 1 hafta kala kasik agrisi ve bel agrisi birde dun iki defa yerden kalkmak isterken sag kasigima oyle birsey battiki agzim acik kaldi hatta aaa diye bagirdim arada batma oluyor bas doonmeside var gogus uclarimda agriyor oyle cnmİnşallah hamilesindir canım. Ne oldu da hissettin mesela?
Bana tam kullan hemde ayni gun 1 tane sabah 1 tane aksam 7 gun sonra yine ayni bemde okuduklarimdan herkes yarim yarim kullaniyor bende sasirdimBenim 31 cıktı. Haftada iki gün yarım yarım kullan dedi. Ama ben de tamamını içmedim açıkçası. Denemeye de başladığım söylenemez doğru düzgün hayırlısı bakalım hepimiz için
Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsin bas agrisi hic bahsetme hic bu kadar basim agrimamisti normalde agri kesici icince gecer bu ay agri kesici bile fayda etmediBenim de adetime bir hafta kaldı kasıklarımda ağrı var ve yorgunluk baş ağrısı . İnşallah ya ben de hamileyimdir
Olmuyormus hatta bazi insanlara hamile kalabilsinlee diye veriliyor korunulmuyor. Son 3 yilda yapilan arastirmalarda hamile kalmanin sakincali olmadigi anlasilmis. Ama adet grcikince birakiyorsun.Hapı kullanırken korun demişti bana doktor siz hamile olabilirim 2 tane kala bıraktım diyorsunuz. Demek ki zararı olmuyor kullanırken denemenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?