- Emoji Skoru
- 10.965
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Deniz yazici
Kizlar bakin az once yaptim boyle cikti var heralde hemen cikti
Eveet var hayirli olsun
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bakin az once yaptim boyle cikti var heralde hemen cikti
Hayırlı olsun iyi ki icmemissiniz aynen darısı bizeKizlar iyikide şüphelenmisim ve kalan 2 hapi içmemişim yarin kan vermeye gidicem bakalim rabbim herkese yasatsin
Amin cnm darisi size insallah ama kan sonucunu hala almadim bakalim dua edinHayırlı olsun iyi ki icmemissiniz aynen darısı bize![]()
İnşallah güzel haberlerleAmin cnm darisi size insallah ama kan sonucunu hala almadim bakalim dua edin
Ayy ne güzel inşallah sağlıkla al kucağına çok sevindim bana da nasip olsunCanim hastaneye gittim kanda gebelik goruldu ama daha cok yeniymis 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi
Amin darisi basin canim evet doktor verdi folik asit mor bir ilac folidoce adi darisi isteyen herkese sanada en kisa zamandaAyy ne güzel inşallah sağlıkla al kucağına çok sevindim bana da nasip olsunfolik asite başla hemen
merhaba değerınız kactı hapı kullanmaya başladığnzdaBende bu hapı kullanırken korunmasız bi ilişki yasadim hamile kaldım . Kotu bi etkisi olmadi çok şükür
Merhaba 52ydimerhaba değerınız kactı hapı kullanmaya başladığnzda
Benim 42 iki hap haftada yarım yarım içicemMerhaba 52ydi
Evet canım bende öyle kullanmıştımBenim 42 iki hap haftada yarım yarım içicem
İnş banada etki eder bu ay. Yarın ıkıncı yarımı ıccemEvet canım bende öyle kullanmıştım
Eder inşallah. Bana etmişti hatta ilacı kullanırken hamile kalmıştım:)İnş banada etki eder bu ay. Yarın ıkıncı yarımı ıccem