kızlarrr benim gibi lisanstan 2014 kpss girecek olan var mı

inşallah canım yaaa matematk yaparak şanslıyız aslnda birçok insandan ama artık biyerden başlamalıyızzz

kızlarrr kitap okumaya başladım eğer vakitiniz varsa bu sene bu süreçte kitapta okuyalımm benceee... ben ilk canan tan piraye ile başladım kızlar tavsiye ederm şimdiden güzel ilerliyo kitap....

yenı evlı oldugumuz ıcın etrafı susturmak suan ıcın kolay ama 1,5 yıl susturabılrmıymz bılmıyorum.bırde eşimle memleketlerımız aynı ama kv min memleketınde yasıyor ailesi.kımseyı tanımıyorum sıkılıyorum burda halıyle.eşim konyaya gitmeyı cok ıstıyor bebek konusunu ertelemedede problem cıkartmıyor atan gidelim diyor zaten ama ben güvenemiyorum bır turlu kendıme

cok haklısın aslında hayat sankı planladıgımız gıbı gıdıyormus gıbı 1,5 yı sonrası ıcın endıselenıyorz yarının garantısı var ya :) tövbee tövbee :) 27 yasındayım bebegıde ıstıyorum aslında ama memurıyetıde ıstyorum memleketımde.sımdı hamıle kalmıs olsam kpssye gırene kadar cocuk 6 aylık olur onu bıle hesapladım ama dersaneye nasıl gıdıcem son sene bebek olursa onu dusunuyorum o yuzden karmankarısıgım anlıcagnız nasıbımde bebekmı var işmi var neolursa olsun hayırlısı gelsın bulsun ınsallah.dedıgınız gıbı bebekte yaptım oldu denıcek bısey degıl Rabbim aratmasın korkmuyorda degılım olmassa diye bende evlılık nedenıyle sehır degıstırdgm ıcın bırakmak zorunda kaldım ısımı meslegımı yapıyordum özel sektordede olsa cok streslıydı dualar edıyordum hayırlı bı sebeble cıkayım su ısten ya evlılık olsun ya memurıyet dıye evlılıkmıs hayırlı olanı:) suandada sıkılıyorum evde aylardır..

hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah canım benim...

kızlarrr kitap okumaya başladım eğer vakitiniz varsa bu sene bu süreçte kitapta okuyalımm benceee... ben ilk canan tan piraye ile başladım kızlar tavsiye ederm şimdiden güzel ilerliyo kitap....

bence de kitapla başlamak çok faydalı..lisede okumuştum pirayeyi çok güzeldi:)

kızlar bu konu hakkında açılan bir sürü başlık var....

ayrıca bende gireceğim 2012 ye evde çalıştım 84 aldım..ama yeterli değil 90+ istiyorum.......

gerçekten çok iyi almışsın evde çalışarak,kullandığın kaynakları ve çalışma şeklini bizimle paylaşır mısın..bence de sen ilk atamada atanırsın,darısı bizlerin başına:)

konulara yedi iklim ve datadan çalışıyorum,yediiklimin de soru yağmuru serisini aldım.buarada 27 yaşındayım ben de :)

konulara yedi iklim ve datadan çalışıyorum,yediiklimin de soru yağmuru serisini aldım.buarada 27 yaşındayım ben de :)

ben başlayamadım canım bir türlü bi başlasam sonrası gelcek ama bakalm bugün bir giriş yapabilirm inşallahh..30a merdiven dayadık valla:)

ben hamileyim canım başladım şimdiden 2014te bebeğimle giricez inşallah geceleri çalışıcam allahın izniyle.okulum varken de evlenmiştim hiç bir şey engel değil yani :)

BENDE 2014 kpss ye giricem ya nerden başlıyım bilmiyorum ama tarihte hepimiz zorlanıyoruz sanırım, nasıl çalışmalıyım bir yol gösterin siz neler düşünüyorsunuz??:)

BENDE 2014 kpss ye giricem ya nerden başlıyım bilmiyorum ama tarihte hepimiz zorlanıyoruz sanırım, nasıl çalışmalıyım bir yol gösterin siz neler düşünüyorsunuz??:)

2014 te ben de düşünüyorum... ihtiyaç yayınlarının setini aldım... başlamak zor oldu... başladım ama yürümüyor yaa.. yaş ilerledikçe ne zormuş ders çalışmak diyorum arkadaş...

kimse yok mu kızlar?? ders mi çalışıyorsunuz yoksa?

Bende var ihtiyacın 2012 serisi başlıycam bende ya evli olunca zor oluyor birde çalışıyorum. Ama memur olmak şart eşim de memur imreniyorum hemde nasıl

Bende var ihtiyacın 2012 serisi başlıycam bende ya evli olunca zor oluyor birde çalışıyorum. Ama memur olmak şart eşim de memur imreniyorum hemde nasıl

bende sırf memur olmak için evliliği erteliyorum canım yaşımda 25 arkadaşlarım evlendi çockları oldu ama yapacak bişey yok

bende sırf memur olmak için evliliği erteliyorum canım yaşımda 25 arkadaşlarım evlendi çockları oldu ama yapacak bişey yok

canım bu işler kısmet ama sen sen ol hiçbirşey için başka birşeyi erteleme!! olunca hepsi biraradada da oluyor,kaldıki evlilik hiç engel değil unutma..

valla gitti herkes bende anlamadm sen naptın çalışıomusun canım

başlamadın henüz canım erken diye düşünüyorum kitap okuyorum şimdilik,çünkü erken başlayınca hem bilgiler unutuluyor hem de sıkabiliyor zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…