- Konu Sahibi misss_girl
-
ama benm yaşım 25 nie öle dednki şimdi canım senofff offfff daha ne hayllrm var benm 70 hiçbişeye ytmezki canım atanmamız için 85 almamız lazım
geç deil ama adayı bulana tanışana söz nişan düğün anca işte:) ben ilk elimdeki kaynaklarla başlamayı düşünüorm daha sonra yeni soru banklrı alark devam edicem tarih için konu anlatımı olrk bnde ihtiyaç var siz ne önerrsnz
Ben de varım arkadaşlar. Ama daha başlayamadım okul açılsın başlayacağım inşallah. Bende de 2012 ihtiyaç modüler set ve soru bankası var ama ben pek beğenmedim sanki biraz basit anlatıyo gibi geldi arkadaşımda da data var o sanki daha ayrıntılı. Buarada hangi bölümlerdensiniz? Ben ekonometri biraz dezavantajlıyım ama napalım çalışçaz artık. inşallah kazanırız hepimiz. heee bide uzman kariyer tarih ve matematik öğreten soru bankası almıştım geçen sene çözümlü sorular ben çok beğendim bi bakın isterseniz :)
merhaba arkadaşlar. ben yeni üyeyim arada sırada girip takılıyorum yazıları okurken dikkatimi çekti burası bende yazmak istedim. 2012 mezunuyum bende ama önlisans bende girdim bu yıl canla başla çalısıtm netlerm iyiydide sınavda istediğim gibi geçmedi80 aldım tabiki atanamdım sona evlendm şimdide çok çalışmak istiyorum eşim istemiyo ancak memur olursan diyo bennde calıstım ama olmuyo dıyorum kpss ye olan ınancım azaldı calıssamda yapamayam gibime geliyo ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum::.(((
bende yavaştan başladım ama hazırlık denemez ısınma turları:)) biraz tarihten biraz matematikten bakıyorum. yıllar geçince üstünden bi anda derslere asılıp soğumak istemiyorum. sistemli çalışmak şart. gözünüzü korkutmayın arkadşlar yapanlar nasıl yapıyor. onlarda bizim gibi hazırlanmaya başlayıp sonunu getirmiş insanlar..
bence deneme falan çözersek burda netlerimizi paylaşalım ilerleme durumumuzu takip etmiş oluruz
bende 2007 önlisans 2012 lisans mezunuyum. 2012deki sınava 2 ay kala evlendım ve o sınav güme gitti 70 aldım hazırlanamadımda zaten hiç.düğün telası kosturması derken. yaşta az değil artık 27 oldu.yas ılerledıkce ogrenmekte zorlasıyor 2014 de dersaneye gıdıp hazırlanmayı dusunuyorum bende ama kendıme bı turlu guvenemıyorum.eşimin aılesının memleketındeyız kendı memleketımıze gıtmek ıcın benım atanmam şart.2013tede var sınav ama alan sınavı sanırım.ama genel yetenek ve genel kulturde oluyor kurs acılmazmıkı bu seneden felan bılgısı olan varmı? sayısalım ıyı sözelim zayıf benımde.bu sure ıcerısınde bırde hamıle kalma korkum var karnım burnumda sınavada gırmekten korkmuyor degılım ufff cok karısıgım kızlar ben yaa( bebek fikrinede cok uzak degılız esımle.acaba hem anne olup hem kpss hazırlanan varmıkı ıcınızde?
canım ne evliyim ne hamileyem ama senin iş gerçekten bayaa karışıkmş hamilelkte zor olacağını düşünüyorm ama tabi sizin kararnız ama birde kendine güveniyorsan neden olmasn yada 2 sene sık dişini emn ol herşey daha güzel olacak canımmm biraz beklemeye alın derm bn bebek işini ama tabii yinede siz bilrsiz canm sen kendi durmunu daha iyi bilirsin:26::26::26::26:
evet canım henuz netlestıremedım kafamda neyapıcagımı.suan ıcın hamılelık yok ama 1,5 yıl var sınava bebek işini 1.5 yıl erteleyebılırmıyız bılıyorum bende ıstıyorum esımde ıstıyor ama kpss ye hazırlanmayıda ıstıyorum memleketımde yasamak ıstıyorum cunku eşimin tayın ıstemesı benım atanmama baglı olucak.27 yasındayım bebek konusundada ufakta olsa bı aıle baskısı var uzerımızde.evlenmeden once calısan aktıf bı bayandım ve kendıme guvenım tamdı ama sehır degıstırıncce tum cevrem arkadaslarım memleketmde kaldı okadar pasıflestımkı evden dısarı cıkmaz bı durumdayım kendıme guvenımde sıfır.
bende 2007 önlisans 2012 lisans mezunuyum. 2012deki sınava 2 ay kala evlendım ve o sınav güme gitti 70 aldım hazırlanamadımda zaten hiç.düğün telası kosturması derken. yaşta az değil artık 27 oldu.yas ılerledıkce ogrenmekte zorlasıyor 2014 de dersaneye gıdıp hazırlanmayı dusunuyorum bende ama kendıme bı turlu guvenemıyorum.eşimin aılesının memleketındeyız kendı memleketımıze gıtmek ıcın benım atanmam şart.2013tede var sınav ama alan sınavı sanırım.ama genel yetenek ve genel kulturde oluyor kurs acılmazmıkı bu seneden felan bılgısı olan varmı? sayısalım ıyı sözelim zayıf benımde.bu sure ıcerısınde bırde hamıle kalma korkum var karnım burnumda sınavada gırmekten korkmuyor degılım ufff cok karısıgım kızlar ben yaa( bebek fikrinede cok uzak degılız esımle.acaba hem anne olup hem kpss hazırlanan varmıkı ıcınızde?
datada çok ince ayrıntı dğilmi arkadşlr ya bana mı öyle gelio bazen çok gereksz şeyler oluo. ben turizm mezunuyum şuandada aöf iktisat 2. sınıfım ... inşallah kzanırz ...bnde uzman kariyern soru bankası setini almayı düşünüorm bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?