kızlarrr benim gibi lisanstan 2014 kpss girecek olan var mı

ama benm yaşım 25 nie öle dednki şimdi canım sen offf offfff daha ne hayllrm var benm 70 hiçbişeye ytmezki canım atanmamız için 85 almamız lazım

Niye daha 25 yaşındasın erken geç bir yaş değilki:)))70 yeter bana atanırım ama güzel bir yer olması için 85 alabilirim :))kitap almakla işe başlayacağım sonra buraya bilgiler sorular yazabiliriz:))

geç deil ama adayı bulana tanışana söz nişan düğün anca işte:) ben ilk elimdeki kaynaklarla başlamayı düşünüorm daha sonra yeni soru banklrı alark devam edicem tarih için konu anlatımı olrk bnde ihtiyaç var siz ne önerrsnz

:))inşallah istediğin gibi olur:))kaynak olarak hiç fikrim yok canım:)

Ben de varım arkadaşlar. Ama daha başlayamadım okul açılsın başlayacağım inşallah. Bende de 2012 ihtiyaç modüler set ve soru bankası var ama ben pek beğenmedim sanki biraz basit anlatıyo gibi geldi arkadaşımda da data var o sanki daha ayrıntılı. Buarada hangi bölümlerdensiniz? Ben ekonometri biraz dezavantajlıyım ama napalım çalışçaz artık. inşallah kazanırız hepimiz. heee bide uzman kariyer tarih ve matematik öğreten soru bankası almıştım geçen sene çözümlü sorular ben çok beğendim bi bakın isterseniz :)

merhaba arkadaşlar. ben yeni üyeyim arada sırada girip takılıyorum yazıları okurken dikkatimi çekti burası bende yazmak istedim. 2012 mezunuyum bende ama önlisans bende girdim bu yıl canla başla çalısıtm netlerm iyiydide sınavda istediğim gibi geçmedi 80 aldım tabiki atanamdım sona evlendm şimdide çok çalışmak istiyorum eşim istemiyo ancak memur olursan diyo bennde calıstım ama olmuyo dıyorum kpss ye olan ınancım azaldı calıssamda yapamayam gibime geliyo ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum::.(((

bende yavaştan başladım ama hazırlık denemez ısınma turları:)) biraz tarihten biraz matematikten bakıyorum. yıllar geçince üstünden bi anda derslere asılıp soğumak istemiyorum. sistemli çalışmak şart. gözünüzü korkutmayın arkadşlar yapanlar nasıl yapıyor. onlarda bizim gibi hazırlanmaya başlayıp sonunu getirmiş insanlar..

bence deneme falan çözersek burda netlerimizi paylaşalım ilerleme durumumuzu takip etmiş oluruz

datada çok ince ayrıntı dğilmi arkadşlr ya bana mı öyle gelio bazen çok gereksz şeyler oluo. ben turizm mezunuyum şuandada aöf iktisat 2. sınıfım ... inşallah kzanırz ...bnde uzman kariyern soru bankası setini almayı düşünüorm bakalımmm

canım katiplik gardiyanlık gibi sınavlara başvurdn mu en azndan onları deneyebilirsn şu süreçte sonçta onlarda devlet memurrluğu iide almşsn aslnda....

bende ilk başta öyle alşmayı düşünüyorum kasmadan hergün 1 2 saat ama düzenli birşeklde ilerde mutlaka paylaşırız burda çözdklermzi netlerimizi filn canım bi başlasakk

kızlarr x yayınlarını arştrdm almak isteynler için fiatı maksimumkitapda 3.50 kitapdenizinde ise 3.25 bnde en yakn zamnda alacağım inşallah....

bende 2007 önlisans 2012 lisans mezunuyum. 2012deki sınava 2 ay kala evlendım ve o sınav güme gitti 70 aldım hazırlanamadımda zaten hiç.düğün telası kosturması derken. yaşta az değil artık 27 oldu.yas ılerledıkce ogrenmekte zorlasıyor 2014 de dersaneye gıdıp hazırlanmayı dusunuyorum bende ama kendıme bı turlu guvenemıyorum.eşimin aılesının memleketındeyız kendı memleketımıze gıtmek ıcın benım atanmam şart.2013tede var sınav ama alan sınavı sanırım.ama genel yetenek ve genel kulturde oluyor kurs acılmazmıkı bu seneden felan bılgısı olan varmı? sayısalım ıyı sözelim zayıf benımde.bu sure ıcerısınde bırde hamıle kalma korkum var karnım burnumda sınavada gırmekten korkmuyor degılım ufff cok karısıgım kızlar ben yaa ( bebek fikrinede cok uzak degılız esımle.acaba hem anne olup hem kpss hazırlanan varmıkı ıcınızde?

canım ne evliyim ne hamileyem ama senin iş gerçekten bayaa karışıkmş hamilelkte zor olacağını düşünüyorm ama tabi sizin kararnız ama birde kendine güveniyorsan neden olmasn yada 2 sene sık dişini emn ol herşey daha güzel olacak canımmm biraz beklemeye alın derm bn bebek işini ama tabii yinede siz bilrsiz canm sen kendi durmunu daha iyi bilirsin:26::26::26::26:

evet canım henuz netlestıremedım kafamda neyapıcagımı.suan ıcın hamılelık yok ama 1,5 yıl var sınava bebek işini 1.5 yıl erteleyebılırmıyız bılıyorum bende ıstıyorum esımde ıstıyor ama kpss ye hazırlanmayıda ıstıyorum memleketımde yasamak ıstıyorum cunku eşimin tayın ıstemesı benım atanmama baglı olucak.27 yasındayım bebek konusundada ufakta olsa bı aıle baskısı var uzerımızde.evlenmeden once calısan aktıf bı bayandım ve kendıme guvenım tamdı ama sehır degıstırıncce tum cevrem arkadaslarım memleketmde kaldı okadar pasıflestımkı evden dısarı cıkmaz bı durumdayım kendıme guvenımde sıfır.

anlıyorum canım seni artık insan ister istemz bebek düşünüo etrftkler sürekli soruyo filn sanırm mutlu deilsn eşinn memlektnde bence eşin konş bu sınava hazrlnmk istediğini söle bu süreçte bebeği yapamayacağnı fln söle aklıma bnlar gelio canım yaaa

canım ben de evliyim 2,5 senedir ve hamileyim şuan,sana şöyle saölim hayat planladığımız gibi gitmiyor bazen,bankada çalışıyordum memmun deildim ve yıllardır hayalim memur olmak,bebeği erteledim hep kafamda sanki evli deilmişim gibi plan bile yapmadım tek düşündüğüm işti,ama 2012 de ben de düşük aldım çünkü çalışamamaıştım yeterince ,ee bu sefer noldu elde var sıfır..ne bebek..ne memuriyet hayalleri..üstelik şöyle bişey de var bebek de hoop diye olmuyor bazen biliyosun Allahın işi..senin şöyle bi şansın var daha çok yeni evlisin erteleyebilirsin o yüzden..ama 2014 olduğunda değişiyor her şey ben de şimdi çalışmıyorum,hamile kalınca istifa ettim evdeyim çok sıkılıyorum üstelik alışkın olmadığım bir monotonluk..ben de kpss ye giricem inş tek çıkar yol o ..ben sınavdan çıktığımda 2012 kpps de karnı burnunda bir bayan görmüştüm...olunca herşekilde oluyor..2014 e çocuk bile olur diye düşünüyorum yani aradan çıkmış olur kafan rahat çalışırsın..

2012 kpss ye girdim gerçi 1 aylık bir bakışla girdim ama elimdeki ihtiyaçla çalışsam da çok iyi netler çıkaramazdım tarihten evet data ayrıntı ama onun bile kaçırdığı sorular oluyo. Ben de bu yüzden yökün inkılap tarihi kitabını almaya karar verdim. En azından konular arasında bağlantı kuruyormuş hikaye gibi anlatıyormuş ( ben madde madde ezberleyince unutuyorum mantığını kavrayamayınca) En azından dedim daha zaman var ya kitap gibi okurum sonra da madde madde sınava 3 4 ay kala ezberlerim.Bakalım ben bi alayım inceleyeyim nasıl güzelse size de söylerim bi bakarsınız. Mecbur öğrencez artık özel sektörde çalışmak istemiyorum çünkü

Hımm bi de uzman kariyerin öğreten matematik ve tarih soru bankası var onlar da güzel. Tarih bilgiye dayalı gibi değil de daha çok yoruma dayalı bi kitap. Matematik de ilk seviye için biraz zor ama altta çözümleri olduğu için anlayabiliyo insan. Bende de amma kitap varmış şuan farkettim ama bide çalışmaya gücümü toplasam artık süper olcak :)

offfff offfffffff napcaz bu tarihle bide çok çaabuk unutuluo öğrensek bile unutuyrz arkdşlrrr bol bol sorumu çözmeliyizzz..ben 2012 kpssden çok düşük aldım korkuorm aslnda 85lere kdr çaıkabilirmiim die gitgide zorlaştırıolr çünkü kendi adamlarnı almak için... bende özelde çalışamam arkadşlr yapamam savunamam kendimi hemde hakszlğa gelemem hemde kafamın rahat olmasını istiyorm stresli bi işimin olmasnı istemiorm çünkü bir ömür bu...

Ben bu yolu buldum şuan benimsedim de :) 1 aya bu kitabı alırım başlarım okumaya. Bence o kadar sıkılma bak daha çok zaman var disiplinli ve düzgün çalışırsak bence başarılamıycak bişiy değil gibi geliyo bana tabi son sınav günü de şanssızlığımız olmazsa:) Allahın izniyle başarıcaz inanıyorum ben 90 95 alanlardan neyimiz eksik:) önemli olan azim ve istikrarla çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…