kızlarrr ben doğurdummmmmm:)ekim annesi oldummmm...

allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah,sen ekim sanırım bu gidişle bende kasım annesi olacam bekliyoruz:)

Çok sevindim ya ne güzel hayırlı olsun inşallah..Sağlık ve mutlulukla büyüt..Darısı isteyenlerin başına..

mervesey canım hayırlı olsun gözün aydın
demek kasım annesiyken ekim annesi oluverdin
bizim topiğe de uğra canım
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

canım çok saol.Allah her isteyene nasip etsin..topik demişsin anlayamadım?:sm_confused:

Allah anali babali büyütsün inşallah.çok geçmiş olsun darisi bütü bekleyenlere. Bulantilarin ne zaman geçti. Tek derdim o şuan

senin ne kadarlık hamişliğin şimdi?başta çok az oldu bulantım.ama merak etme hepsi geçici.bebeğini kucağına alınca herşeyi unutuyorsun.aklına bile gelmiyor bulantıların...

Merveseyy Allah analı babalı büyütsün canım, tebrik ederim. Ayrıntıları da yaz Azo'nun dediği gibi. Sen de hızlı çıktın demek. Ekim annesi oldun diye bizi unuttun mu?

unuturmuyum hiç:)asıl şimdiden sonra başlıycak.çocuğumla ilgili bu sefer
:)

Son düzenleme:
cnm tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...bende senin gibi kasımı beklerken ekim annesi oldum:) 29 ekimde doğurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…