- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
- Konu Sahibi berlin8982
sey icin sormustum, mesela benim babam beyin pili takiyor ama bunun oncesinde gerekli kontrolleri o yapmiyor. asistanlari var onlar yapiyor, sonrasinda bir sorun olsa yine babamla cozmuyorlar cunku ameliyatin yapilisi haric hicbir seyle ilgilenemiyor. yani boyle bir durum varsa doktordan degil direkt hastaneden sikayetci olun, bu buyuk bir sorumluluk ve bunu boyle yapmamalari gerekirdi.
ben benzer cok olay duydum ve gordum, bence ilk once hastaneye sikayette bulunmakta, daha sonra da kontrolu kimin sagladigini ogrenmekte fayda var. doktor icin de ayrica bastan savma hareket ettigi icin sikayette bulunabilirsin. cok uzuldum gercekten, tekrar cok gecmis olsun. yapabilecegim bir sey olursa her zaman yazabilirsin.
canımsın Çok sağol .
Açıkçası bu dava olayı benim için 2. Planda . Öncelik annemin şu anda ne olacağı ? Pili dışardan makina ile mi kapatacaklar yoksa çıkarıp yenisini mi takacaklar o bile belli değil çünkü herşey risk. Artıları eksileri değerlendirip karar verecek doktorları.
Dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor elimden.
ben yine kendi kendime doktora hastaneye söverken bir hırsla yazdım buraya fikir almak için. Aslında bedenen de , ruhen de , psikolojik olarakta dava- şikayet gücüne sahip değilim