How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlarrr acil yardımmm:)il dışı tayinn

kirmizikar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
125
5
46
Adana
kızlar bazı sebeplerden ötürü il dışı tayin isteyeceğiz birinxisi bulunduğum ilde 6.yılım fakat okulda daha 2 yılım dolmadı bu tayin istememe engel mi?birde 66 puanım var fenciyim ankara gibi bir yere gidebilirmiyim eşimde sınıfçı 80 puanlı filan.eş durumuyla gelebilitesi ne kadar?birde ankaradan başka nerelere gidelim tavsiye?yaşanabilir memur şehri hemde eğitimde iyi bir yer istiyorum çocucugum adına.artı alerji hastasıyım kuru hava şart.herkese şimdiden teşekkürler canlar:16:

bulunduğunuz okulda 3 yılınızı tamamlamış olmalısınız,isteyebileceğinizi sanmıyorum.Zaten puanınız da çok azmış,hele bir sınıfçı olarak eşinizinki çok çok az.Eşinizin gitme ihtimali yok gibi

bulunduğunuz okulda 3 yılınızı tamamlamış olmalısınız,isteyebileceğinizi sanmıyorum.Zaten puanınız da çok azmış,hele bir sınıfçı olarak eşinizinki çok çok az.Eşinizin gitme ihtimali yok gibi

arkadaşım biraz araştırdımda il içinde bulunduğunuz okulda yıl önemli ama il dışında bulunduğunuz ilde ibaresi yazılmış.?zaten bütün sorun eşimin durumu gibi görünüyor.acaba nevşehir istesemde umut yok mu hiç biyere gidemezmiyiz.bu nemli hava beni çürüttü.:(

Merhaba, üniversiteyi Ispartada okudum merkezi çok güzek bence yaşanılabilecek bir yer. Eğitim olarak da çok iyi. Bu arada ısparta nın havası aşırı kuru (merkez). Hatta ellerin bile kuruyor hemen. :D ay özledim valla

Son düzenleme:
Sizin durumunuzu bilmiyorum ama eşiniz özür durumundan da olsa gitme durumu yok gibi bişe. Çünkü sınıfçı arkadaşlarım bu yıl 90 lı puanlarla gidemedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslar ıspartaya tayin isteyeceğim yazılabilecek iyi okullar biliyor musunuz? yada yaşanacak en iyi semti hangisi lütfen yardım...

Back