Kızlarr

butterflyx00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
25
0
1
20
Reglim 14 gün gecikti ultrasonda küçük bi kese olduğunu söylediler iki gün öncede kan verdim ve gebelik var yada yok diyemem dedi doktor tekrardan gidip kan vericem çok akıntım var erken gebeliğe girermi?

Tam olarak bilmiyorum benımde ilk başta adetim geçikti hatta kanamam da oldu yerleşme kanaması sandım belli belirsiz bendede kese vardı ama sonradan olmadıgı ortaya çıktı polikistir over çıktı 1 senedir olmuyordu hemen hemen doktorumun tavsiyesi ile bi ilaç kullandom ve ilk ay hamile kaldım şuan 11 aylık inş darısı sana

yaa allah bağışlasın bende umutlanmak istemiyorum küçük bi kese var diyince mutlu oldum biraz işte tekrar kan vericem ozaman netleşir inşallah

Haayır nasıl oluyor kii ay pek bilmem bunlarıı ama beta önemli birşey ki herkes soruyorr öğrenmem lazımm
Hamile olup olmafığını o değerden anlayacağız. E devlete gir arama bölümüne e nabız yaz ya da direkt googlea e nabız yaz e devlet üzerinden girişi seç kayıt olmana gerek yok. E devletine girebiliyorsun değil mi

Ben hiç e devlet kullanmadım ki sorun bu şifre falanda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…