- 21 Şubat 2025
- 25
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi butterflyx00
-
Betan kaçtı ilk yaptığında şimdi kaç canımReglim 14 gün gecikti ultrasonda küçük bi kese olduğunu söylediler iki gün öncede kan verdim ve gebelik var yada yok diyemem dedi doktor tekrardan gidip kan vericem çok akıntım var erken gebeliğe girermi?
Beta nedir cahilim biraz kusura bakmaBetan kaçtı ilk yaptığında şimdi kaç canım
yaa allah bağışlasın bende umutlanmak istemiyorum küçük bi kese var diyince mutlu oldum biraz işte tekrar kan vericem ozaman netleşir inşallahTam olarak bilmiyorum benımde ilk başta adetim geçikti hatta kanamam da oldu yerleşme kanaması sandım belli belirsiz bendede kese vardı ama sonradan olmadıgı ortaya çıktı polikistir over çıktı 1 senedir olmuyordu hemen hemen doktorumun tavsiyesi ile bi ilaç kullandom ve ilk ay hamile kaldım şuan 11 aylık inş darısı sana
2 gün önce kan vermişsiniz ya o kan değeri kaç. Beta hcg ölçmek için kan vermişsiniz hamileliğin olup olmadığını o değerle anlıyoruzBeta nedir cahilim biraz kusura bakma
Onu hiç bilmiyorum gerçekten ben normal kan verdim doktorda onları söyledi2 gün önce kan vermişsiniz ya o kan değeri kaç. Beta hcg ölçmek için kan vermişsiniz hamileliğin olup olmadığını o değerle anlıyoruz
E nabızdan bakın orda gözükür kan değerinizOnu hiç bilmiyorum gerçekten ben normal kan verdim doktorda onları söyledi
Ben kendim e nabız kullanmıyorum kiE nabızdan bakın orda gözükür kan değeriniz
E devletin vardır illa ki e devlete girip oraya arama kısmına e nabız yazarsan ordan bağlanıyorsun direktBen kendim e nabız kullanmıyorum ki
Ha tamamm hemen bakıp dönüyorumE devletin vardır illa ki e devlete girip oraya arama kısmına e nabız yazarsan ordan bağlanıyorsun direkt
yok canım olur mu kan değerin, yani kan değerinin kaç onu soruyorumBeta nedir cahilim biraz kusura bakma
Ayh bulamadım e nabıza giriş yapmamışım kiBekliyoruz
Bilmiyorummmyok canım olur mu kan değerin, yani kan değerinin kaç onu soruyorum
E devlete girince e nabıza yönlendirip kod veriyor giremediniz mi öyleAyh bulamadım e nabıza giriş yapmamışım kibakamıyorum ondan dolayıı e devlettede girişim yok şakamı
Haayır nasıl oluyor kii ay pek bilmem bunlarıı ama beta önemli birşey ki herkes soruyorr öğrenmem lazımmE devlete girince e nabıza yönlendirip kod veriyor giremediniz mi öyle
Hamile olup olmafığını o değerden anlayacağız. E devlete gir arama bölümüne e nabız yaz ya da direkt googlea e nabız yaz e devlet üzerinden girişi seç kayıt olmana gerek yok. E devletine girebiliyorsun değil miHaayır nasıl oluyor kii ay pek bilmem bunlarıı ama beta önemli birşey ki herkes soruyorr öğrenmem lazımm
Ben hiç e devlet kullanmadım ki sorun bu şifre falanda yokHamile olup olmafığını o değerden anlayacağız. E devlete gir arama bölümüne e nabız yaz ya da direkt googlea e nabız yaz e devlet üzerinden girişi seç kayıt olmana gerek yok. E devletine girebiliyorsun değil mi
Hmm o zaman devlet hastanesine mi gittin özel hastaneye mi?Ben hiç e devlet kullanmadım ki sorun bu şifre falanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?