• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardımmm !! düğünüm için parfüm arıyorum

chanel coco mademoiselle nin kokusunu hiç bilmiyorum canım... hafif ve çiçeksi bir koku ararsan lncome hipnoz güzel, eğer mutluluk verici ve kalıcı bir koku olsun dersen lancome la vie est belle yi şiddetle tavsiye ederim ben aşık olmuştum ona.
la vie est belle yi çok merak ediyorum ya şekerli bi koku sanırım dimi

Ayy yok yokk yorumları okudumda Jadore sıkıyım falan deme sakın düğününde hem ağırr bir kokuu hemde sıcak havada kır düğününde seni acayip bayarr bu parfümm baş ağrısı yapar mazallah rahatsız olursun mustakbel eşin o mutlu gününüzde yanından kaçmak istemesin bide :KK48:

Canım chance mademoiselle den biraz daha soft aynı zamanda kalıcı bir koku daha genç daha kıpır kıpır geliyor bana :)) İstersen bir bakk ikisi birbirini andırıyor ama koku oturdukça chance birazdaha farklılık gösteriyor:KK8: Bellimi olur belki düğününde chance kızı olmak nasip olur :KK39:
ben bi kozmetikçide işe mi girsem acaba bütün kokuları denerim hergün :KK45: öyle güzel anlatıyosunki hemen gidip denemek istiyorum anlattığın parfümleri canım bu gidişle sen bana chance da aldırırsın :KK45:

ben bi kozmetikçide işe mi girsem acaba bütün kokuları denerim hergün :KK45: öyle güzel anlatıyosunki hemen gidip denemek istiyorum anlattığın parfümleri canım bu gidişle sen bana chance da aldırırsın :KK45:
:KK48::KK48: Yaa amacım sana bütün kokuları aldırmak değil aslındaa senin güzel gününde missler gibi kokmann :KK36:Bide ben sevdiğim seyleri önerirken böyle oluyorum çok mu abartıyorum acaba:oops:

Ayy yok yokk yorumları okudumda Jadore sıkıyım falan deme sakın düğününde hem ağırr bir kokuu hemde sıcak havada kır düğününde seni acayip bayarr bu parfümm baş ağrısı yapar mazallah rahatsız olursun mustakbel eşin o mutlu gününüzde yanından kaçmak istemesin bide :KK48:
ayy kızz allah korusun dans pistinden kaçıp gitmesin çocuk :KK70:

la vie est belle yi çok merak ediyorum ya şekerli bi koku sanırım dimi
evet... mutlaka dene kokusuna bak bence, gelinlere yakışabilecek bir koku. ben ilk kokladığımda aaa ne kadar da mutluluk verici bir koku demiştim. aradan biraz zaman geçti, tv de reklamları dönmeye başladı ve mutluluk verici bir parfüm olduğu anlatılıyordu, çok şaşırmıştım :)

:KK48::KK48: Yaa amacım sana bütün kokuları aldırmak değil aslındaa senin güzel gününde missler gibi kokmann :KK36:Bide ben sevdiğim seyleri önerirken böyle oluyorum çok mu abartıyorum acaba:oops:
yok canım iyi oluyo fikir için gerçekten yorum yazman bile önemli benim için çok teşekkür ederim :KK36:

evet... mutlaka dene kokusuna bak bence, gelinlere yakışabilecek bir koku. ben ilk kokladığımda aaa ne kadar da mutluluk verici bir koku demiştim. aradan biraz zaman geçti, tv de reklamları dönmeye başladı ve mutluluk verici bir parfüm olduğu anlatılıyordu, çok şaşırmıştım :)
yaa heycanladım ama bak şimdiii şişeside çok cici zaten napsam gene bi çılgınlık edip alsam mı acaba hemen :rolleyes:

Lancome la vie est belle bende var. Baya şekerli ve ağır bir koku yalnız. Yaz ayında Jadore sıkamayan bir insan la vie est belleyi asla sıkamaz bence:KK53:

Lancome la vie est belle bende var. Baya şekerli ve ağır bir koku yalnız. Yaz ayında Jadore sıkamayan bir insan la vie est belleyi asla sıkamaz bence:KK53:
cidden mi yaa ağırsa olmaz gerçekten düğünüm kır düğünü olcak bide uygun olmaz ağır parfümler ama bi denemek istiyorum la vie est belle yi aklımda kalmasın en azından

o zaman senın sevdicek de cogu erkek gıbı tatlı kokular sevıyor...ama hypnose asla olmaz yıne de sert düşer yukarıdakı afterdarkmoon arkadasımızın dedıgı gıbı..hatta parfumden ıyı anlıyor o da tavsıyelerıne uy derım..
ya da olmadı armani si kullan..onu da begenmezse artık senın sevdıcek zor begenıyor hakıkaten derım))
zaten şöyle farklı ıste budur dıyecek koku ben de bulamadıgım ıcın adama da hak ver...ınsallah kısa surede bulursun ))

Back